Cele mai frumoase aranjamente cu flori pentru o gospodarie spectaculoasa

0
235

Cele mai frumoase aranjamente cu flori pentru o gospodarie spectaculoasa

Descopera cele mai frumoase aranjamente cu flori colorate pentru a avea o curte ce iti fura privirea, o gospodarie de vis, magica.


Oricine si-ar dori sa locuiasca intr-o curte plina de flori frumoase. Indiferent ca vorbim despre plantele pozitionate in ghiveci sau despre florile plantate in sol, toate aceste vietuitoare iti fac gospodaria sa fie mai plina de viata.

Atat florile, dar si ingrijirea lor sunt necesare si sunt si benefice pentru sanatatea noastra fizica si psihica. Sa petreci timp in curtea casei tale ingrijind florile inseamna sa te bucuri de o gospodarie frumoasa, curata, eleganta.

Cum plantam in gradina trandafirii crescuti in ghiveci si trandafirii doar cu radacina

Ornamentele cu lucrurile reciclate

Daca vrei ca florile tale sa iasa in evidenta, atunci poti sa le folosesti lucrurile vechi. De exemplu, un scaun sau o scara veche pot fi refolosite pentru a scoate in evidenta aranjamentele cu flori. Pozitioneaza pe acestea florile in ghiveci, insa nu uita sa adaugi si un strop de culoare cu ajutorul vopselei.


Florile plantate in sol

Florile plantate de-a lungul aleii tale sau chiar in fata casei tale sunt perfecte pentru primavara si vara. Ele iti vor colora gradina si te vor ajuta sa te bucuri de plante care infloresc bogat si frumos.

Alege sa plantezi in sol atat hortensii, dar si alti arbusti spectaculosi ornamentali.

Daca ai o gradina sau de suficient de mare, nu uita sa faci loc si pentru a planta fructe si legume. Acestea iti vor aduce o recolta mare, bogata.


Indiferent de ce ornamente alegi, ai grija sa pozitionez si flori pe langa ele deoarece ele coloreaza orice fel de spatiu. De la foisoare, pergole, gradini, curti si terase, toate aceste spatii pot fi infrumusetate cu ajutorul florilor.

Trandafiri rosii, pasionali, absolut superbi, flori ce iti cuceresc privirea

sursa foto: Pinterest