Idei practice de depozitare a lemnelor de foc in standuri de metal

0
2315

Idei practice de depozitare a lemnelor de foc in standuri de metal

 

Idei practice, iata un subiect vast insa astazi ne-am gandit sa va oferim cateva solutii de depozitare a lemnelor de foc.


Desi suntem in plin anotimp calduros, trebuie sa ne gandim inca de pe acum la felul cum ne gospodarim pentru iarna. Si care este prima operatiune pe care o intreprindem in acest sens? Procurarea lemnelor de foc, desigur. Desi este o munca anevoioasa, in sensul ca trebuie taiate, crapate si depozitate, pana la urma nu ne ramane decat sa ne gandim ca avem cu ce ne incalzi la iarna.

Daca insa privim partea practica a lucrurilor, putem face ca aceasta activitate sa fie una placuta si nu o corvoada. De aceea ne-am gandit sa va oferim cateva idei de depozitare a lemnelor de foc in standuri de metal dar nu numai.

Lateralele caselor se numara printre locurile cele mai des utilizate ca si spatii de depozitare. E o idee buna desigur pentru ca acea parte va fi mult mai protejata de intemperiile vremii. Insa pentru a beneficia si de un ambient placut in curte, parca tot standurile din metal sunt mai potrivite. In plus daca asezam doua fotolii putem sta linistiti la un pahar de vorba cu prietenii intr-un cadru privat sau chiar la plaja, feriti de ochii privitorilor bineinteles.


Putem profita asadar de aceste idei pentru a ne organiza curtea in asa fel incat sa beneficiem de un ambient cat mai placut, cunoscut fiind faptul ca nu e prea confortabil sa vedem gramezi imense de lemne peste tot pe unde pasim.

idei practice 1

idei practice 2

idei practice 3

idei practice 4

idei practice 5

idei practice 6

idei practice 7

idei practice 8

idei practice 9

via