Cele mai frumoase ghivece redecorate care schimba decorul incaperii

0
737
ghivece redecorate

Cele mai frumoase ghivece redecorate care schimba decorul incaperii

Ghivecele sunt cele care sustin florile, dar si cele care le redau viata si culoarea. Daca un ghiveci este simplu, chiar banal, atunci el poate sa nu scoata floarea in evidenta. Un ghiveci colorat, frumos, va schimba chiar si aspectul locului in care sta.


Ghivece superbe pentru colectia de flori

Daca si voi aveti acasa o colectie de flori, un spatiu plin de astfel de frumoase plante pe care le iubiti si le ingrijiti mereu cu drag, atunci ati ajuns in locul potrivit. In articolul de astazi, ne-am gandit sa va aratam cum puteti sa schimbati un pic aspectul ghivecelor simple, in care stau florile. Fie ca folositi o singura vopsea, exact ca in poza de mai jos sau ca doriti sa va lasati imaginatia sa zboare pentru a crea fel si fel de ghivece colorate si frumoase, orice idee este frumoasa.

V-ati saturat de ghivecele simple?

Daca si voi v-ati saturat de ghivecele clasice, maro sau de cele albe, atunci este timpul sa va puneti imaginatia la incercare si sa le colorati putin. Veti vedea cat de mult se va schimba decorul din camera respectiva. Puteti chiar sa incercati sa combinati culorile pentru ca ele sa se potriveasca cu mobila.

Pictati, colorati, distrati-va

Puteti chiar sa picatati pe aceste ghivece sau sa ii lasati pe cei mici sa isi puna imaginatia si indemanarea la incercare. Cred ca vor fi foarte mandri sa vada ca pot sa isi puna in valoare aptitudinile si sa isi faca un pic de cap cu aceste culori frumoase.


In loc de vopsea, puteti chiar sa folositi si spray colorat. Auriu, argintiu, stralucitor, mat, orice spray poate sa va ajute sa faceti dintr-un simplu ghiveci unul special, frumos si cu un aspect placut si deosebit!

sursa foto