Cele mai interesante design-uri de scari interioare

Cele mai interesante design-uri de scari interioare

Scara interioara dintr-o casa are rolul de a delimita si imparti spatiul existent: parterul, care este o zona de socializare si unde au loc activitatile zilnice si etajul, care este zona de relaxare si de dormit.  Astfel, scara devine un element central si de interes care va pune in valoare tot spatiul din jur.


Atunci cand iei decizia de a-ti face o casa cu scara interioara, trebuie sa te gandesti si din punct de vedere estetic, nu doar functional. Scara interioara poate fi realizata din lemn, inox sau fier forjat, in functie de amenajarile interioare din toata casa.

Este foarte important la scari interioare si siguranta pe care o ofera, mai ales daca ai copii. Astfel, trebuie sa ai in vedere forma scarii, numarul de trepte intre platforme, corecta ajustare a latimii treptelor si a unghiului scarii (care se reflecta prin inaltimea treptelor – obligatoriu egala pe toata lungimea scarii).

De asemenea, trebuie sa ai in vedere si rezistenta unei scari interioare si stabilitatea acesteia. O scara interoara trebuie sa reziste tuturor solicitarilor, greutatilor care vor fi transportate, a celor care urca si coboara des, dar nu in ultimul rand, trebuie sa reziste, inclusiv, sub propria greutate.


Mai jos va prezentam cateva scari interioare de mare impact intr-o locuinta, astfel incat orice incapere oricat de banala ar fi, se va transforma intr-una spectaculoasa.

Tu pe care ai alege-o pentru casa ta?
scara interioara 1

scara interioara 2

scara interioara 3

scara interioara 4

scara interioara 5

scara interioara 6

scara interioara 7

scara interioara 8

scara interioara 9

scara interioara 10

scara interioara 11

scara interioara 12

scara interioara 13

scara interioara 14

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI