Comoda pentru TV – Cum facem alegerea in functie de spatiul disponibil

Comoda pentru TV – Cum facem alegerea in functie de spatiul disponibil

Nu stim cum, dar tot catre idei de amenajari interioare ne-am indreptat atentia si astazi. Mai precis, la acele piese de mobilier care transforma tot decorul intr-o clipa. Comoda pentru TV. Este un ansamblu de mobilier sofisticat ca si design, dar indispensabil intr-un decor modern si elegant.


Comoda pentru TV – Idei de amenajari cu stil

Indiferent de spatiul pe care il avem disponibl si indiferent de stilul adoptat, comoda pentru televizor se numara printre piesele importante de decor. La fel ca etajerele din lemn, si in cazul comodelor TV putem vorbi de un stil minimalist. Stil care nu inseamna altceva decat amenajari simple care lasa incaperea aerisita din punct de vedere estetic.

comoda pentru TV comoda pentru TV

Cum alegem comoda pentru TV in functie de spatiul disponibil

Alegerea comodei pentru televizor este o operatiune simpla. Internetul sau magazinele de specialitate ne ajuta si in aceasta privinta. Complicat este cum sa facem alegerea cea mai buna in functie de spatiul pe care il avem disponibil. Cum altfel decat inspirandu-ne din aceste idei de amenajari interioare.

comoda pentru TV comoda pentru TV comoda pentru TV

Idei, forme si modele de comode pentru TV

Principiul puzzle-urilor si combinatia interesanta dintre elementele geometrice, nu fac altceva decat sa le evidentieze si mai mult din punct de vedere estetic. Dar si practic. De exemplu, pe acelasi suport poate fi incadrat atat televizorul cat si sistemul audio. Un aspect pe care il stiati deja. Insa putem considera un astfel de suport ca fiind si o mica biblioteca sau un spatiu pentru a expune o parte din obiectele personale, gen fotografii de familie, statuete si asa mai departe.


Iata asadar un bun prilej de a studia imaginile de mai jos si de a va inspira din ele pentru propriile decoruri interioare. Si nu in ultimul rand de a le comenta, spunandu-va parerea pe pagina noastra de facebook.

comoda pentru TV comoda pentru TV comoda pentru TV comoda pentru TV comoda pentru TV comoda pentru TV comoda pentru TV comoda pentru TV

sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI