Corpuri de iluminat vintage realizate din lemn

Corpuri de iluminat vintage realizate din lemn

Daca doriti sa realizati corpuri de iluminat cu design vintage, va invitam sa urmariti urmatoarele idei fabuloase. Proiecte creative din lemn pe care le putem realiza chiar si dintr-o lada veche. Desigur, avem nevoie de putina imaginatie si chiar de putin curaj pentru a folosi o astfel de piesa decorativa in casa noastra. In pozele urmatoare putem vedea exemple de cum ar arata astfel de lustre, lustre care s-ar potrivi cu orice design pe care il aveti in casa.


Daca sunteti iubitori de proiecte Do It Yourself, acestea din articol sigur va vor fi pe plac. Partea frumoasa si creativa a acestor proiecte este ca sunt simple si nu avem nevoie decat de lucruri si materiale pe care le gasim in casa noastra pentru a le realiza.

Vedem si noi, in urmatorul articol, o multime de idei creative pentru a realiza proiecte creative din lemn pe care va invitam sa le incercati si voi. De asemenea, asteptam poze cu proiectele pe care le-ati realizat sau cu proiectele pe care doriti sa le realizati.

Asteptam comentariile voastre pe pagina noastra de Facebook sau in sectiunea comentariilor din acest articol. Va dorim spor la treaba!


Corpuri de iluminat (1)

Corpuri de iluminat (2)

Corpuri de iluminat (3)

Corpuri de iluminat (4)

Corpuri de iluminat (5)

Corpuri de iluminat (6)

Corpuri de iluminat (7)

Corpuri de iluminat (8)

Corpuri de iluminat (9)

Corpuri de iluminat (10)

Corpuri de iluminat (11)

Corpuri de iluminat (12)

Corpuri de iluminat (13)

Corpuri de iluminat (14)

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI