Crearea unui stil special de paturi de legume inaltate – Trucuri utile

Crearea unui stil special de paturi de legume inaltate – Trucuri utile

Un stil deosebit de paturi de legume inaltate poate fi creat chiar in gospodaria ta, daca tii cont de aceste sfaturi si trucuri utile.


Paturile de legume si fructe pot fi folosite ani de zile. De aceea, beneficiul uimitor este ca il construiesti o singura data si de bucuri de roadele crescute aici pe o perioada mare de timp.

Cum se construieste un pat inaltat de legume

Construirea unui pat inaltat de legume se poate face din lemn. Cu toate acestea, poti folosi si suporturi din cauciuc sau alte materiale pentru a construi rapid astfel de paturi.

Trucuri pentru paturi de legume inaltate roditoare

Deoarece vei ajunge mult mai repede la legume si fructe, ele sunt mai usor de monitorizat. Vei observa rapid daca exista daunatori, daca au nevoie de apa, dar si multe alte lucruri.


Foloseste folie antiburuieni ce restrictioneaza cresterea acestora in locuri nedorite. Mai mult decat atat, paturile inaltate de legume si fructe pot fi pozitionate in orice spatiu deoarece tu stabilesti care sunt dimensiunile acestora.

Alege pamantul dorit pentru a te bucura de roade excelente

Cel mai mare avantaj al acestor paturi inaltate de legume este faptul ca tu alegi solul folosit. In acest fel, vei cultiva legume si fructe intr-un sol organic, fara chimicale sau substante care sa afecteze cumva roadele.

Construieste paturile de legume in orice fel de curte

Daca detii o curte micuta ce este deja pavata sau betonata, o metoda excelenta de a te bucura de propriile legume si fructe este aceasta a paturilor inaltate. Desi ideal ar fi ca aceste paturi sa fie asezate direct pe sol, te poti bucura de o cultura excelenta chiar si din paturile pozitionate pe beton.


Inspira-te din galeria foto de mai jos pentru a construi si tu un pat inaltat de legume sau fructe.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI