Cu un mobilierul potrivit poti economisi mult spatiu. Idei practice

0
542

Cu un mobilierul potrivit poti economisi mult spatiu. Idei practice

Din dorinta de a avea cat mai mult spatiu unii producatori s-au gandit sa adapteze fabricarea mobilierului in asa fel incat sa satisfaca si aceasta necesitate. Iar in articolul de astazi vrem sa va prezentam cateva idei practice de design interior, pentru a va ajuta sa va hotarati asupra lucrurilor care v-ar putea fi utile in spatiul in care locuiti, fie ca e vorba de mobilierul pentru living, bucatarie, dormitorul principal sau camera copiilor.


Este vorba despre acele piese de mobilier retractabile si care se potrivesc foarte bine atat in spatiile mai mari dar si in cele mai putin generoase.

Vazand aceste imagini va veti pune cu siguranta intrebarea unde le gasiti. Mai mult ca sigur ca si producatorii nostri si-au dezvoltat modelele in asa fel incat pot concura cu succes cu cele aduse din afara, prin urmare nu ne ramane decat sa-i gasim cu o simpla cautare pe Google.

Daca ar fi sa ne intrebati pe noi, va spunem ca cel mai mult ne-au placut acele canapele care se transforma cu usurinta in doua paturi suprapuse. Destul de interesante zicem noi.


Asadar daca nu detii mult spatiu in locuinta, iata cateva idei practice din care te poti inspira.

idei practice 1

idei practice 2

idei practice 3

idei practice 5

idei practice 6

idei practice 7

idei practice 8

idei practice 9

idei practice 10

idei practice 11

idei practice 12

idei practice 13

idei practice 14

idei practice 15

idei practice 16

idei practice 17

via