Bucatarii cu detalii superbe, de lux, deosebit de elegante si frumoase

Bucatarii cu detalii superbe, de lux, deosebit de elegante si frumoase

Descopera aici inspiratia unor bucatarii cu detalii superbe, luxoase, absolut spectaculoase. De la materiale, texturi si culori, toate te vor cuceri pe loc.


Bucataria este spatiul in care preparam cafeaua de dimineata, dar si locul in care gatim cina impreuna cu cei dragi. Aceasta incapere este cartea de vizita a casei noastre, astfel incat amenajarea ei reprezinta un factor important in ceea ce priveste transpunerea personalitatii noastre in design-ul casei.

Bucatariile cu detalii de lux din articolul de astazi sunt deosebit de frumoase. De la materiale precum marmura sau granit si piatra naturala, pana la candelabre frumoase, toate isi fac loc intr-o bucatarie mare, spatioasa.

Alege sa construiesti o insula de bucatarie

Daca esti in stadiul incipient in ceea ce priveste decorarea bucatariei, alege sa construiesti o insula. In functie de necesitatile tale, aceasta poate fi ideala pentru depozitare, dar si pentru a prepara cina. De asemenea, insula de bucatarie este ideala si ca spatiu de dining.


In functie de dimensiunea bucatariei, alege o bucatarie centrata, fixata in mijlocul spatiului. Nu uita de corpurile de iluminat ce trebuie sa fie pozitionate la cel putin 80 de cm de insula de bucatarie. In acest fel, lumina este imprastiata pe toata suprafata insulei, iar candelabrele nu vor deranja musafirii.

Inspira-te din galeria foto de mai jos pentru a decora si tu bucataria cu detalii de lux, absolut superbe. De la materiale, texturi, culori, toate vor cuceri privirile musafirilor.

Descopera aceste bucatarii cu detalii superbe

Opteaza pentru mobilier negru cu accesorii aurii pozitionat intr-un spatiu deschis cu living room-ul. Oglinda mare este ideala daca zona de dining este in aceea incapere open space cu living room-ul si bucataria.


Descopera si aceste bucatarii amenajate cu negru – Modalitati elegante de a decora incaperea

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI