Cum accesorizam pernutele fantezie cu materiale colorate – Idei practice

Cum accesorizam pernutele fantezie cu materiale colorate – Idei practice

Rolul accesoriilor din casa, accesorii precum tablouri decorative, oglinzi, vaze, statuete din ceramica sau pernute fantezie, este de a transforma un decor anost intr-unul nuantat si vesel. Contribuind din plin la infrumusetarea locuintei, astfel de accesorii sunt indispensabile. Asadar, daca nu ati ghicit inca subiectul pe care vi l-am pregatit astazi, vi-l spunem noi. Este vorba despre idei practice de a schimba aspectul pernutelor fantezie cu ajutorul bucatilor de materiale colorate, dar nu numai.


Nuantam atmosfera cu ajutorul accesoriilor colorate – Idei practice

Cateodata, pentru a nuanta din punct de vedere estetic incaperile locuintei, avem nevoie doar de niste accesorii obisnuite. Si nu trebuie sa consultam parerea unui specialist in design interior pentru asta. Iar cand am spus acest lucru am facut-o pentru a intelege ca mai sunt si alte modalitati de a pune in valoare decorul interior. Ca de exemplu cu ajutorul pernutelor fantezie.

In locul materialelor colorate putem folosi nasturii. Priviti!

Infrumusetam pernutele fantezie intr-o clipa – Idei practice

Ati inteles desigur ca am exagerat cand am spus ca putem infrumuseta pernutele fantezie intr-o clipa. Dar cu siguranta nu ne-ar lua foarte mult timp sa confectionam cateva flori din materiale colorate pentru a le accesoriza. Cum le confectionam? Simplu. Decupam cateva petale dintr-o bucata de material, ideal ar fi din fetru, si le lipim pur si simplu pe una din fetele pernei. Iar daca nu stiti cum, va puteti inspira din imaginile pe care vi le-am pregatit in acest articol. Iata!


Combinatii de culori – Idei practice

Posibilitatile de a realiza combinatii de culori sunt nenumarate. De exemplu, putem sa folosim culoarea galbena, care este o culoare vesela, pentru a evidentia acest gen de accesorii. Dar si alte nuante calde.

Daca v-au placut aceste idei si vreti sa le puneti in practica, asteptam sa ne surprindeti cu fotografii postate pe pagina noastra de facebook.

idei practice idei practice idei practice idei practice

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI