Cum folosim florile pentru a infrumuseta gospodaria – Modalitati superbe

0
4633
modalitati superbe

Cum folosim florile pentru a infrumuseta gospodaria – Modalitati superbe

Iata cateava modalitati superbe de a folosi florile si frumusetea acestora pentru a scoate in evidenta gospodaria. Florile sunt unele dintre cele mai frumoase plante ce iti pot infrumuseta gospodaria.


Galeria foto cu proiecte absolut superbe este special creata pentru ca tu sa te inspiri atunci cand vine vorba de infrumusetarea curtii.

Petunii superbe in curtea ta

Curtea este spatiul unde te bucuri de relaxare, de soare, de aer curat, dar si de plantele pe care le ai aici. De aceea, petuniile sunt flori frumoase, colorate, stralucitoare, flori ce iti vor infrumuseta, cu siguranta, gospodaria.

Petuniile stau superb atat in ghivece in curte sau pe terasa, cat si in apartament. Pozitionarea lor la soare le avantajeaza deoarece vor creste mai frumos si mai sanatos. In zilele caniculare, ofera-le un spatiu cu lumina, dar fereste-le de bataia directa a razelor de soare. De exemplu, le poti tine in balcon daca geamurile tale au protectii pentru soare.


5 Secrete pentru a avea valuri de petunii bogate in curte

Realizarea unor ornamente Do It Yourself

O alta modalitate de a scoate in evidenta florile este aceea de a realiza ornamente Do It Yourself cu ajutorul unor obiecte vechi. Scaunele, piesele de mobilier, dar si alte containere pot fi folosite pentru a realiza din ele ornamente de tipul Do It Yourself. Acestea sunt ideale pentru o gospodarie micuta, gospodarie unde vrei sa scoti in evidenta florile tale.

Amplasarea florile in spatiile delimitatoare

Langa gard, pe langa aleile din curte, dar si in alte locuri poti amplasa florile pentru a delimita zona. De exemplu, un gard simplu va fi infrumusetat daca langa el alegi sa plantezi cateva flori inalte, superbe.

Culorile diferite vor infrumuseta curtea, asa ca alege soiuri care sa se combine pentru a crea un impact vizual puternic.


sursa foto: Pinterest