Cum mai poți utiliza cofrajele de ouă – Idei utile și proiecte extrem de creative

Cum mai poți utiliza cofrajele de ouă – Idei utile și proiecte extrem de creative

Ouăle sunt consumate în orice gospodărie, iar cofrajele de ouă ajung de cele mai multe ori la coșul de gunoi. Astăzi am pregătit pentru tine o mulțime de idei creative și proiecte frumoase pentru a le refolosi.


Organizarea obiectelor mici

Având atât de multe compartimente, cofrajele de ouă sunt potrivite pentru depozitarea și organizarea obiectelor mici. Aceste câteva idei sunt ideale pentru orice gospodărie.

Garniturile, piulițele, dar și nasturii sau acele de siguranță pot fi aranjate cu ajutorul unor cofraje de ouă. De asemenea, în aceste suporturi de carton poți să organizezi și monedele.

Cerceii micuți, accesoriile pe care nu vrei să le pierzi, dar și clamele pentru păr pot fi organizate cu ajutorul acestor obiecte din carton.


Tot în ceea ce privește organizarea, în aceste cofraje poți să depozitez și globulețele de pom.

Ideale pentru însămânțarea plantelor

Un cofraj de ouă poate deveni o pepinieră perfectă. Folosește cofraje din carton, nu din polistiren. Fiecare compartiment se umple cu pământ și se plantează în el câteva semințe. Odată ce semințele au încolțit, cartonul se împarte în celule individuale cu plante.

Obținerea cuburilor de gheață

Dacă ai nevoie de foarte multă gheață pentru o petrecere în aer liber, poți folosi cofrajele de ouă din polistiren. Ai grijă să le cureți înainte.


De asemenea, pot fi folosite și cofrajele din carton, însă acesta trebuie acoperite cu o folie de film alimentar sau cu o pungă pentru ca apa să nu fie absorbită în carton.

Aprinderea focului

Umple un cofraj de ouă cu mangal și, dacă ai la îndemână, puțină ceară de la o lumânare. Pune-l sub grătar și aprinde el. Cofrajele de ouă pot fi umplute și cu iască, așchii de lemn sau bucăți de hârtie și pot fi folosite pentru aprinderea focului în șemineu sau în sobă.

Refolosirea unor borcane simple – Idei creative și extrem de eficiente

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI