Cum organizam eficient magazia de scule si unelte pentru gradinarit

Cum organizam eficient magazia de scule si unelte pentru gradinarit

Deoarece domnii sunt cei care folosesc adesea scule si unelte in gradina, ne-am gandit sa le dedicam acest articol cu idei practice despre cum le pot pastra intr-o magazie mai putin spatioasa sa spunem, astfel incat sa le aiba oricand la indemana, dar nu oricum ci intr-o ordine desavarsita.


De ce trebuie sa avem o magazie cu scule si unelte bine organizata?

De cele mai multe ori o astfel de anexa este construita special pentru a fi depozitate multe din uneltele si sculele pentru gradinarit. Lopetile, greblele sau tarnacoapele pot fi depozitate pe niste rafturi confectionate din lemn. Iar ca sa raspundem la intrebarea de mai sus, va vom spune ca ar trebui sa avem o magazie bine organizata, tocmai pentru a sti in permanenta locul in care le-am pus, ceea ce inseamna usurarea muncii in gradina.

scule si unelte

Idei de suporturi din lemn pentru scule si unelte cu coada scurta

Exista o multime de scule si unelte pentru gradinarit cu coada scurta, prin urmare un suport de genul acesta este ideal. Nu ne credeti? Priviti aici idei practice.

scule si unelte

Tuburile din PVC, ideale pentru a depozita eficient o parte din scule si unelte

Dupa cum ne sugereaza titlul de mai sus, putem recicla resturile de tuburi din PVC intr-un mod cat mai practic. De exemplu, putem pastra o multime de unelte si scule pentru gradinarit in locasuri special confectionate din astfel de resturi. Iata cum!


scule si unelte scule si unelte

Paletii din lemn – idei de a pastra uneltele pentru gradinarit

De-a lungul timpului v-am prezentat o multime de idei de a refolosi paletii din lemn in proiecte creative. Ei bine, nu facem abatere nici de data aceasta si v-am pregatit cateva idei numai bune de pus in practica. Spre exemplu, intr-un palet puteti depozita o multime de unelte si scule pentru gradinarit. Nu stiti cum? Priviti imaginile de mai jos si inspirati-va din ele.

sursa foto: pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI