Cum poți să decorezi zona din fața casei tale cu temă tomnatică

Cum poți să decorezi zona din fața casei tale cu temă tomnatică

Toamna este un sezon minunat pentru a decora zona din fața casei tale cu elemente specifice acestui anotimp. Culorile calde, frunzele uscate și atmosfera confortabilă pot crea un decor uimitor.


Ghirlande de toamnă

O ghirlandă tomnatică este o modalitate excelentă de a întâmpina oaspeții. Poți să creezi ghirlande din frunze uscate, ghinde, ramuri de toamnă și flori de sezon. Atârnă-le pe ușa de la intrare sau pe gard pentru a oferi un aspect plin de farmec.

Plante și flori de toamnă

Adaugă plante și flori specifice toamnei în grădină sau în ghivece. Crizantemele, panseluțele, floarea-soarelui sunt alegeri populare. Plantează-le în grădina din fața casei sau în ghivece decorative.

Lumină caldă

Schimbarea iluminatului poate face o diferență semnificativă în decorul de toamnă. Folosește lumini cu lumină caldă în locul celor reci pentru a crea o atmosferă mai primitoare. Poți să adaugi lămpi cu abajururi în culori toamnale sau să atârni lanterne decorative.


Pietriș decorativ

Adaugă un strat de pietriș decorativ în jurul plantelor sau în cadrul aleilor. Pietrișul poate să ofere un aspect curat și ordonat și să accentueze culorile toamnale ale plantelor.

Bănci și scaune rustice

Plasează bănci sau scaune rustice în zona din fața casei tale. Acestea pot fi un loc minunat pentru a te relaxa și a te bucura de frumusețea toamnei. Adaugă perne sau pături pentru un plus de confort.

Plante cățărătoare

Plantează plante cățărătoare care se transformă într-un spectacol de culori toamnale. Vița-de-vie, hortensiile și trandafirii cățărători pot aduce frumusețea acestui sezon în decorul din fața casei tale.


Tablouri cu temă toamnatică

Adaugă tablouri sau printuri cu motive de toamnă pe pereții din exteriorul casei sau pe gard. Acestea pot completa decorul și pot aduce un strop de artă în spațiul tău exterior.

Accesorii și decorațiuni specifice toamnei

Adaugă accesorii precum păpuși de paie, porumbei de hârtie, sticle colorate și alte decorațiuni specifice toamnei în zona din fața casei. Aceste detalii mici pot crea un decor pitoresc.

Drujbe și butoaie de lemn

Dacă ai bucăți de lemn sau butoaie vechi, le poți folosi pentru a crea decoruri rustice. Poți să le transformi în ghivece sau să le folosești ca suporturi pentru plante sau lămpi.


sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI