Cum sa amenajezi o terasa mica vara aceasta folosind culori superbe

0
1344
terasa mica

Cum sa amenajezi o terasa mica vara aceasta folosind culori superbe

Vara aceasta este plina de surprize placute! Transforma-ti zilele in unele frumoase, cu soare si pline de culoare cu o astfel de terasa mica. O poti amenaja exact cum iti doresti, in functie de buget, dar si in functie de spatiul pe care il ai disponibil.


Petrece mai mult timp liber in curte

In zilele noastre, oamenii sunt din ce in ce mai ocupati. Timpul liber este limitat, iar lucrurile pe care le avem de facut sunt din ce in ce mai multe. Cu toate acestea, este important sa gasim timp pentru noi. Atat relaxarea, cat si activitatile pe care le desfasuram in curte ne ajuta atat fizic, cat si psihic.

Alege sa petreci cat mai mult timp in curtea casei sau pe terasa, fie ca alegi sa te relaxezi, sa stai de vorba sau sa citesti.

Amenajarea unei terase mici

O terasa micuta sau o veranda are nevoie de amenajarea unui spatiu de relaxare. Fie ca vorbim de mobilier precum fotolii si masa sau de un leagan, un spatiu micut de relaxare te va indemna sa iti petreci timpul aici.


In ceea ce priveste amenajarea ei, este important sa optezi pentru o pardoseala din lemn. Aceasta este rezistenta, se curata usor si se ingrijeste rapid si simplu.

Daca vrei sa alegi un plus de confort, opteaza pentru a inchide si izola aceasta terasa. In acest mod, iarna nu va intra frigul atat de mult in casa, iar vara se va pastra racoarea mult mai bine. Aceasta terasa poate fi benefica atat pentru ca iti ofera un spatiu in plus de relaxare, cat si pentru ca te ajuta sa minimizezi costul facturilor tale. Daca investesti intr-o astfel de terasa, cu siguranta ca aceasta isi va plati singura costurile, in timp.

sursa foto: Pinterest