Cum sa decoram spatiul din exterior folosind dale din lemn

Cum sa decoram spatiul din exterior folosind dale din lemn

Dalele din lemn arata foarte bine, daca sunt pozitionate ca o alee dinspre usa de la intrare inspre curte, deoarce vor arata foarte bine in decorul gradinii voastre. Daca va place aspectul pe care lemnul il da in decorul exterior, va puteti decora aleile folosind dale din lemn, exact ca in ideile din acest articol. Priviti si va inspirati din acest articol! Dar haideti mai bine sa trecem direct la subiect!


Solutie alternativa

O solutie alternativa pentru dalele din lemn sunt feliile taiate de lemn, mai exact din busteni. Partea buna la aceste felii taiate din lemn este ca puteti folosi marimi diferite si ele vor arata cu atat mai bine! Este adevarat, cele taiate la dimensiuni la fel vor arata mai elegant si vor oferi gradinii un aspect mai disciplinat. Acele bucati din lemn de dimensiuni diferite vor conferi un aspect rebel, dar placut. Indiferent de ce alegeti, aceste idei sunt mai frumoase decat cimentul sau betonul. Intr-adevar, sunt un pic mai scumpe, insa efectul pe care il ofera este de vis!

dale-din-lemn-2

dale-din-lemn-3

dale-din-lemn-4

dale-din-lemn-5

dale-din-lemn-6

Lemnul, material natural

Deoarece lemnul este un material natural, insistam asupra faptului ca acesta trebuie ingrijit mereu pentru ca el sa poata face fata cu brio iernilor crude, ploilor sau altor conditii meteo nu tocmai placute pentru decoratiunile si ornamentele care stau afara.

Atentie! Umezeala poate afecta lemnul. 


Dalele din lemn sunt frumoase, dau un aspect foarte placut si sunt perfecte pentru orice curte.

dale-din-lemn-7

dale-din-lemn-8

dale-din-lemn-9

Ce lemn folosim?

Cel mai potrivit lemn pentru a realiza astfel de decoratiuni si ornamente este lemnul tale si putem alege soiuri precum stejarul sau fagul. Aveti grija ca atunci cand le montati, sa puneti pe pamant pietris iar peste acesta nisip. In nisipul respectiv se vor aseza dalele din lemn. Iarba va fi fina intre aceste dale, insa acest lucru este recomandat doar daca dalele sunt tratate. Daca lemnul este natural, in starea lui bruta, nu va recomandam sa lasati iarba sa creasca deoarece ea mentine umezeaza si placile se vor degrada.

 

 

 

Noi va dorim spor la treaba!


dale-din-lemn-10

dale-din-lemn-11

dale-din-lemn-12

dale-din-lemn-13

dale-din-lemn-14

dale-din-lemn-15

dale-din-lemn-16

dale-din-lemn-17

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI