Cum sa folosim lazile din lemn pentru a face spatii in plus de depozitare

Cum sa folosim lazile din lemn pentru a face spatii in plus de depozitare

Pentru bucatarie, pentru camara sau pentru hol, putem folosi lazile din lemn intr-o multime de feluri creative pentru a realiza spatii in plus de depozitare.


Spatiu pentru bucataria noastra

Chiar daca nu transpuneti lazile in mobilierul vostru din bucatarie, puteti sa folositi aceste cutii pentru depozitare si sa le depozitati dupa usa, intr-un colt sau poate chiar in balcon. Depozitati in ele fructe si legume deoarece acestea vor sta proaspete pentru mai mult timp.

Realizati-va un raft pentru condimente

Unul sau mai multe rafturi pentru condimente pot fi realizate folosind paleti din lemn. Puteti fixa pe perete paletii din lemn, iar inainte de a face acest lucru puteti chiar sa vopsiti paletul cu orice culoare doriti.

Astfel de suporturi sunt realizate, de obicei, din inox. Daca vrei sa aduci un iz proaspat in bucataria ta, poti sa realizezi acest suport din lemn, exact ca in poza de mai jos.


Acest raft trebuie sa fie depozitat intr-un spatiu in care este mereu racoare pentru ca ouale sa stea mereu proaspete.

Daca nu aveti bani in plus pentru a achizitiona un alt dulap pentru perete, puteti sa realizati unul folosind lazi din lemn. Trebuie sa recunoastem ca aceste proiecte chiar arata bine. Secretul unui astfel de dulap pentru perete este ca acolo sa mentinem mereu ordinea pentru ca lucrurile sa nu se vada urat. Ce ziceti, suna bine?

In loc sa tineti instrumentele de gatit intr-un dulap, puteti sa folositi un astfel de suport din lemn pentru a pune polonicul, lingurile mari, strecuratorul sau o multime de alte lucruri de care mereu aveti nevoie. Avantajul este ca nu va mai trebui sa cautati minute in sir in dulapul plin cu lucruri pana sa gasiti lingura din lemn de care aveti rapid nevoie.


sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI