Cum sa transformam anvelopele in jardiniere pentru flori – Idei DIY

0
5697

Cum sa transformam anvelopele in jardiniere pentru flori – Idei DIY

Este foarte simplu sa cream decoruri spectaculoase in gradina. De exemplu, anvelopele scoase din uz pot fi transformate cu usurinta in jardiniere pentru flori. Ei bine, cu acest subiect ne-am propus sa va captam atentia in aceasta zi.


Cum sa reciclam anvelopele scoase din uz – Idei de decoratiuni pentru gradina

Indiferent de forma lor, jardinierele cu flori pot fi o pata de culoare in gradina. Dar daca vrem cu adevarat decoruri spectaculoase in curte, atunci ne trebuie niste jardiniere aparte. Unele cu forme diferite. Diferite pot fi si cele realizate din setul de anvelope pe care tocmai l-am scos din uz, de exemplu.

anvelopele anvelopele

4 anvelope scoase din uz – 4 idei de a le transforma in jardiniere

Nu este o noutate pentru nimeni ca anvelopele pe care le-am folosit toata iarna si care s-au tocit, pot fi transformate in decoratiuni pentru gradina. De data aceasta noutatea consta in forma lor. Insa pentru a obtine aceste forme interesante avem nevoie de imaginatie. Imaginatie care sa ne ajuta sa punem in practica o gramada de proiecte minunate. Iata!

anvelopele anvelopele anvelopele anvelopele

Vara, anotimpul schimbarilor in gradina – Idei de amenajari cu jardiniere de flori

Un anotimp frumos, asa cum este vara, ne pune la picioare cele mai minunate peisaje. Mai bine spus, ne obliga pe noi iubitorii de flori sa cream decoruri spectaculoase in curte sau in gradina. Decoruri de care tot noi sa ne bucuram, mangaindu-ne privirea cu rozul cald al florilor de trandafiri, de rosul muscatelor de la fereastra sau de verdele odihnitor al ierbii crescute dupa ploaie. Toate acestea transformand gradina intr-o oaza de frumusete pura.


anvelopele

Nu renuntam la obiceiul nostru de a va invita sa comentati pe pagina noastra aceste idei frumoase. Dar mai ales sa ne trimiteti imagini cu ornamentele realizate chiar de voi, pentru a ne inspira si a ne bucura impreuna de decoruri minunate.

anvelopele

 

sursa foto: Pinterest