Cum să transformi o scară din lemn într-un suport perfect pentru ghivece

0
338

Cum să transformi o scară din lemn într-un suport perfect pentru ghivece

Un decor interior practic, dar și un suport perfect pentru ghivece atunci când anotimpul rece sosește și nu știm unde să adăpostim florile frumoase.


Am pregătit pentru tine mai multe idei pentru ca tu să te poziționezi ghivecele cu plante în interiorul casei, folosind suporturi create chiar de tine. Nu va fi nevoie să folosești un buget mare pentru a cumpăra diferite suporturi pentru ghivece.

Mai mult decât atât, în același timp îți vei proteja florile și plantele de frigul din sezonul rece.

Poziționează scara orizontal pe tavanul tău

Cu ajutorul unei scări din lemn pe care să o agăți pe tavan în poziție orizontală, vei putea să îți afișezi aici într-un mod spectaculos ghivecele cu flori.


Poziționează scara orizontal, dar nu înainte de a o micșora astfel încât aceasta să aibă exact dimensiunea de care tu ai nevoie. În acest fel, vei putea să te folosești de ea ca de un suport unde să agăți ghivecele cu flori.

Aceste plante vor avea parte de lumină și vor sta destul de îndepărtat de masa ta de dining. Le vei pune așa astfel încât să nu te încurce atunci când vine vorba de mesele pe care le iei aici.

Folosește scările din lemn în mod clasic

O altă modalitate creativă de a folosi scările din lemn pentru a poziționa ghivecele este în modul clasic. Poți să vopsești aceste scări astfel încât să păstrezi lemnul pe o perioadă mai mare de timp într-o stare bună.


Mai mult decât atât, nu uita să folosești și ornamente frumoase pe lângă ghivece pentru că decorul tău să arate și mai bine. Poziționează scara într-un spațiu din apartamentul sau din casa ta unde are parte de multă lumină naturală.

Cum poți refolosi ghivecele din teracotă în moduri uimitoare

Ghivecele din gospodaria noastra – Decoratiuni superbe si plante usor de ingrijit

Gradinaritul in ghivece – Ideal pentru persoanele ce au un stil de viata urban

sursa foto: Pinterest