Decoratiuni de toamna cu lumanari frumoase si colorate

Decoratiuni de toamna cu lumanari frumoase si colorate

Lumanarile decorate in tema tomnatica sunt perfecte pentru serile in care luati masa in familie. Ele pot fi pozitionate atat pe masa, cat si pe o piesa de mobilier, pe fundal.


Decoratiunile cu tema tomnatica sunt ideale pentru masa din living room.

Lumanarile parfumate te pot ajuta sa intri intr-o atmosfera mai placuta, sa faci incaperea sa fie mai primitoare, mai prietenoasa, dar si sa faci dintr-un design rece unul comod si confortabil pentru toata lumea.

Lumanari parfumate decorate cu frunze uscate

Cu ajutorul unor frunze uscate sau cu ajutorul unor crengi de lemn poti decora si tu lumanarile parfumate simple pe care le ai acum. Foloseste-ti imaginatia pentru a le decora in feluri diferite, dar si pentru a folosi suporturi pentru lumanari de diverse forme si dimensiuni pentru o diversitate cat mai mare.


Foloseste elemente naturale

Pentru a aduce natura cat mai aproape in casa ta, foloseste elemente naturale si imbina-le cu ornamentele realizate pentru interiorul incaperilor tale. Foloseste obiecte din lemn sau utilizeaza un con de brad pentru a realiza ornamentele cat mai frumos si cat mai apropiate de tema tomnatica.

Pentru ca masa in familie sa fie cat mai frumoasa si mai placuta si pentru ca cei dragi sa iti admire decoratiune realizate de catre tine, foloseste lumanarile si pozitioneaza-le in centrul unui ornament sofisticat, precum este acesta de mai jos. 

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI