Cum schimbam decorul folosind texturi de culoare – Idei de amenajari interioare

Cum schimbam decorul folosind texturi de culoare – Idei de amenajari interioare

Din cand in cand avem nevoie de o schimbare, iar acea schimbare poate fi o pata de culoare spre exemplu, aplicata exact acolo unde trebuie, adica pe un perete din camera. Si ce forme mai potrivite decat niste modele florale sau geometrice, decupate din hartie sau carton. Tocmai v-am dat un indiciu despre subiectul de astazi, adica idei de amenajari interioare.


Asadar, daca v-ati plictisit de felul cum arata interiorul camerei si aveti in plan mici schimbari de decor, iata o idee buna de a aduce o pata de culoare cu ajutorul unor modele sau stampile, cum li se mai spune, aplicate din loc in loc. Iar pentru a le realiza aveti nevoie de o bucata de hartie mai groasa sau o bucata de carton si de a decupa modelul preferat. Asezand forma pe peretele pe care vreti sa-l redecorati si aplicand pur si simplu un strat de vopsea sau de var de alta culoare cu ajutorul unui trafalet de mici dimensiuni, nu faceti altceva decat sa infrumusetati locul respectiv.

De departe cele mai frumoase idei de decoruri ni se par acele flori nedefinite, in care nuantele se suprapun, rezultand la final un model reusit.

Dar mai bine va lasam sa va inspirati din aceste idei de amenajari interioare, iar daca unele din ele se pliaza pe stilul vostru, noua nu ne revine decat misiunea de a va dori spor la decorat.


Bineinteles ca asteptam impresiile voastre la rubrica de comentarii a paginii noastre de facebook, multumindu-va in acelasi timp ca ne urmariti in fiecare zi. Priviti!

amenajari interioare

amenajari interioare

Forme geometrice folosite la decorarea peretilor.

amenajari interioare

amenajari interioare

Idei de a folosi bulinele la decorarea unui perete.


amenajari interioare

Combinatii de nuante calde.

Idei de culori contrastante.

Jocuri de umbre.


Idei de modele asimetrice.

sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI