Bai micute, ideale pentru casele sau apartamentele cu spatii limitate

0
1857

Bai micute, ideale pentru casele sau apartamentele cu spatii limitate

Aceste bai micute sunt amenajate la cele mai inalte standarde, cu nuante superbe si decoratiuni alese cu mult bun gust.


Chiar daca este micuta, baia continua sa fie una dintre cele mai importante incaperi din casa. De aceea, decorarea si amenajarea ei sunt extrem de importante. De la nuantele alese, pana la texturi, culori, dar si decoratiuni, toate acestea stau la baza unei bai superbe.

Baie alba, o oaza de relaxare suprema si un spatiu in care te simti ca in vis

O baie in stil modern

Indiferent de care este design-ul casei tale, o baie in stil modern se poate potrivi in aproape orice locuinta. Incearca sa aduci aici elemente din toata casa: de la culori, decoratiuni, dar si texturi pentru a putea sa te bucuri de o baie superba.

Un design modern, minimalist, implica o baie cu zone foarte bine definite. Chiar daca nuantele alese sunt deschise, simple si par a fi destul de banale, o baie moderna nu trebuie sa para plictisitoare.


Nu uita sa alegi si elemente metalice. Poti opta atat pentru auriu, dar si pentru elemente argintii, din inox sau alte materiale. In zona baii elementele metalice sunt perfecte.

Baie foarte, foarte mica – Idei, sfaturi, proiecte cuceritoare si simpatice

Amenajarea unei bai mici

Intr-o baie mica ai nevoie sa aplici cateva mici trucuri pentru ca aceasta incapere sa para mult mai spatioasa. Alege nuantele deschise, acestea vor face ca incaperea sa para mai luminoasa. Doamnele si domnisoarele care se machiaza aici pot sa profite din plin de acest aspect.

Oglinzile mari sunt si ele un atu intr-o baie mica. Ele tin locul unor ferestre si ajuta la raspandirea luminii artificiale sau naturale din incapere. In lipsa unor ferestre, oglinzile sunt perfecte in baia ta.


sursa foto: Pinterest