Cum scoatem in evidenta gradina folosind piatra concasata

0
4606

Cum scoatem in evidenta gradina folosind piatra concasata

Anotimpul calduros nu s-a terminat inca, prin urmare mai aveti timp sa va ocupati de amenajari si in mod special de amenajarea curtii exterioare, curte pe care o puteti scoate in evidenta cu ajutorul pietrei concasate. Si pentru ca totul se rezuma doar la imaginatia fiecaruia de a-si amenaja gradina, ne-am gandit sa venim si noi in ajutorul vostru cu aceste proiecte frumoase, numai bune de pus in aplicare.


Ce este piatra concasata si de ce am ales-o ca element decorativ pentru gradina? Deoarece este un produs ieftin si la indemana oricui. Trebuie sa mai stiti ca piatra concasata este rezultatul spargerii rocilor in componente mai mici si este distincta de balasat sau pietris care sunt doua produse rezultate in urma eroziunii pe cale naturala.

Dupa procesul de spargere piatra alcatuita din granule de diferite marimi este spalata si seletionata pe sorturi, fragmentele ce depasesc 80 mm intrand la categoria de piatra bruta.

O sa spuneti ca sunt doar niste pietre si o sa ne intrebati ce vedem frumos la ele. Daca sunt asezate pe o margine de gard sau in jurul unor pomi sau de ce nu pe langa aleile gata betonate realizand modele unice, nu fac altceva decat sa scoata in evidenta si mai mult zona respectiva. Daca va este teama de aparitia buruienilor, nu trebuie decat sa asezati o folie de plastic sub micile fragmente de roci.


Daca sunteti de acord cu noi si va plac astfel de amenajari, atunci nu ne ramane decat rolul de a va invita sa urmariti imaginile de astazi pentru a crea modele deosebite in gradina cu ajutorul pietrei concasate sau puteti ramane la clasicele amenajari cu pietre de rau. Priviti si inspirati-va!

piatra concasata 1

piatra concasata 2

piatra concasata 3

piatra concasata 4

piatra concasata 5

piatra concasata 6

piatra concasata 7

piatra concasata 8

piatra concasata 9

piatra concasata 10

piatra concasata 11

piatra concasata 12

piatra concasata 13

piatra concasata 14

piatra concasata 15

piatra concasata 16

piatra concasata 17

piatra concasata 18

piatra concasata 19

via