Spatii de relaxare amenajate in curte pentru momente de poveste

0
1607

Spatii de relaxare amenajate in curte pentru momente de poveste

Relaxarea in propria gospodarie nu se compara cu nimic altceva, iar pentru ca aceasta activitate sa fie si mai placuta, aceste spatii de relaxare sunt perfecte!


Am pregatit pentru tine o galerie foto din care sa te inspiri si tu atunci cand vine vorba de relaxarea in propria curte.

Piesele de decor

Piesele de decor sunt ornamente create special pentru a schimbat designul oricarui spatiu. Acestea pot sa fie mici sau mari, in functie de ceea ce iti doresti. De exemplu, poti opta pentru lumanari parfumate, dar si pentru diferite globulete mari sau alte ornamente.

Corpurile de iluminat

Corpurile de iluminat si decoratiuni ce sunt perfecte pentru curtea casei tale. Acestea sufera o atmosfera intima pe timp deseara, mai ales daca optezi pentru o lumina galbena, calda.


Florile

Florile sunt ornamente ce nu trebuie sa lipseasca din gospodarie. Ele isi gasesc locul in orice spatiu, atata timp cat au nevoie de lumina si de ingrijire din partea ta. Poti alege atat ghivece cu flori, flori plantate direct in sol, dar si jardiniere cu flori.

De asemenea, poti opta pentru o gradina verticala pe care sa o pozitionez si tu in curtea casei tale. Aceasta economiseste o multime de si poate fi ingrijita mult mai usor, florile fiind pozitionate destul de aproape una de cealalta.

O zona de relaxare

O zona de relaxare este ideala pentru curtea casei tale, astfel incat aici ai nevoie de un spatiu pentru a petrece timpul liber cu cei dragi. O zona de relaxare care sa fie acoperita sau nu poate fi perfecta pentru curtea casei tale, mai ales atunci cand esti in cautarea unui spatiu ideal pentru recreere.


Pergola, un ansamblu elegant care confera intimitate casei – Idei de amenajari exterioare

Cum sa infrumusetezi curtea sau terasa cu lumini incantatoare, superbe

sursa foto: Pinterest