Cum transformam crengile uscate in decoratiuni originale – Idei creative

Cum transformam crengile uscate in decoratiuni originale – Idei creative

S-ar putea sa nu ne credeti, dar noi totusi va spunem ca putem transforma crengile uscate in decoratiuni originale din punct de vedere estetic. Nu ne veti crede nici daca va vom spune ca doar o persoana care se uita la ele cu ochiul artistic, ar intelege ca nu sunt doar niste ramuri strambe. Ei bine, daca nu v-ati dat seama inca despre subiectul de astazi, va spunem noi. Este vorba despre idei de ornamente din resturi de lemn.


Decoratiuni originale din resturi de lemn – Proiecte creative de toamna

Cu siguranta nu toata lumea ar intelege de ce trebuie sa folosim niste banale crengi pentru a realiza decoratiuni originale. Va spunem noi de ce. De dragul artei si pentru placerea de a avea in casa obiecte decorative interesante ca aspect. Si pentru ca avem o multime de proiecte creative, propunem sa le luam pe rand si sa urmarim prin intermediul imaginilor de mai jos ce putem face din niste resturi de lemn.

decoratiuni originale

Ce fel de decoratiuni putem realiza din crengi?

Este o intrebare simpla, dar cu o multime de raspunsuri. Spre exemplu, putem confectiona din crengi niste tablouri decorative interesante. Sau putem confectiona niste ornamente sub forma de cerc, ornamente pe care le putem accesoriza cu flori naturale, transformandu-le cu ajutorul imaginatiei in aranjamente spectaculoase pentru terasa. Iata!

decoratiuni originale

Accesorii rustice care evidentiaza decorul interior.


decoratiuni originale decoratiuni originale

Suita de tablouri decorative din rame si crengi uscate.

Dupa parerea noastra, nu este decat o rama veche din lemn. Insa o putem transforma cu ajutorul crengilor si al frunzelor uscate intr-un ornament decorativ spectaculos.

Suport confectionat din plasa de sarma si crengi, ideal pentru plantele decorative din casa.


Nu incheiem articolul fara sa va reamintim ca puteti comenta pe pagina noasta de facebook aceste idei de ornamente spectaculoase si interesante.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI