Decor fantastic de toamnă folosind crizanteme colorate, bogate

Decor fantastic de toamnă folosind crizanteme colorate, bogate

Un decor fantastic de toamnă va oferi un adevărat spectacol vizual în curtea casei tale sau chiar la intrarea în casă, unde poți poziționa aceste ghivece cu crizanteme superbe.


Crizantema, vedeta toamnei, una dintre florile care pot să îți facă peisajul în acest anotimp mai frumos, mai colorat și mai atrăgător.

Cum îngrijești crizantema la ghiveci

Crizantemele din ghiveci sunt flori frumoase, flori care pot fi poziționate oriunde în curtea casei tale sau pe terasă ori în foișorul tău. Acestea sunt vedetele toamnei, ele fiind unele dintre cele mai frumoase flori din acest sezon. Acest lucru se întâmplă atât datorită aspectului frumos, cat și datorită faptului că ele sunt foarte rezistente.

Am povestit într-un articol anterior despre cum poți să îngrijești și tu crizantemele din vaze astfel încât acestea să îți reziste până la 4 săptămâni.


Crizantema, floarea bogata ce rezista eroic in vaza pana la 4 saptamani

În ceea ce privește îngrijirea acestor frumoase flori, crizantemele din ghiveci am nevoie să fie poziționate în spații cat mai luminoase. De aceea, este important ca atunci când le găsești un loc, acesta să fie potrivit pentru nevoile lor. Mai mult decât atât, crizantemele au nevoie de temperaturi între 5 °C și 20 °C.

Crizantemele au nevoie de îngrijire pentru a ne încânta privirile. Ele iubesc apa, însă nu în exces. Asigură-te că substratul este bine drenat și că aceasta are constant apă. De asemenea, dacă ai achiziționat crizantema în ghiveci este bine să o muți într-un ghiveci mai mare.

Boli și dăunători

În ceea ce privește bolile și dăunătorii, crizantemele sunt frecvent atacate de afide (acei păduchi ai plantelor), dar și de putregaiul cenușiu. Este recomandat să verifici mereu aceste plante. Asigură-te că aplici tratamente fitosanitare pentru a preveni împrăștierea acestor boli și atacatori.


Descopera si ce secret ajuta hortensia sa infloreasca spectaculos, spre incantarea ta

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI