Decoratiuni care dau culoare si transforma gradina – 8 proiecte creative de primavara

0
7700

Decoratiuni care dau culoare si transforma gradina – 8 proiecte creative de primavara

Gradina este locul pe care il cautam atunci cand ne dorim un strop de odihna, uitand de grijile cotidiene si de oboseala acumulata in timp. Dar cu atata verde in jur nici nu avem cum sa nu ne relaxam! Si daca tot a venit vorba de verde, am spus intr-un articol postat recent pe pagina noastra ca aceasta culoare echilibreaza si da speranta. De aceea speram sa va placa si aceste idei de decoratiuni pe care vi le-am pregatit in acest articol.


Suntem de parere ca proiectele din articolul de astazi vor starni interesul, in primul rand pentru ca sunt niste decoratiuni care coloreaza gradina, iar in al doilea rand pentru ca sunt la indemana oricui. Si nu in cele din urma pentru ca sunt proiecte creative la care se foloseste piatra de rau ca accesoriu principal.

Revenind la tema de astazi, trebuie sa va spunem ca aceste decoratiuni nu sunt atat de simplu de realizat pe cat ar parea din imaginile de mai jos. Insa nu ar trebui sa va speriati deoarece exista si o parte usoara. Iar aceea este procurarea pietrelor si in mod special al celor cu o forma cat mai plata. De ce aceasta forma? Deoarece trebuie lipite pe diferite recipiente pe care nu le mai folositi in gospodarie.

Spre exemplu, un recipient din plastic este ideal pentru a confectiona un cosulet decorativ. O idee buna, parerea noastra. Insa ne declaram invinsi de faptul ca nu avem nicio idee in ceea ce priveste materialul din care poate fi confectionat manerul cosuletului. De aceea, daca aveti voi cateva idei interesante, asteptam sa ni le scrieti la rubrica de comentarii a paginii noastre de Facebook. Le asteptam cu mare interes!


Sa urmarim asadar aceste idei de decoratiuni spectaculoase pentru gradina!

decoratiuni decoratiuni decoratiuni decoratiuni

sursa foto