Descoperă artizanatul de Crăciun: Cum să creezi decorațiuni unice cu copiii

Descoperă artizanatul de Crăciun: Cum să creezi decorațiuni unice cu copiii

Sezonul Crăciunului este momentul perfect pentru a aduce familia împreună în jurul unor activități creative și pline de bucurie, cum sunt aceste decorațiuni unice.


Artizanatul de Crăciun oferă oportunitatea de a crea decorațiuni unice și de a împărtăși momente speciale alături de cei mici.

Globuri personalizate

Adu un strop de personalitate bradului de Crăciun creând globuri personalizate.

Achiziționează globuri simple și oferă copiilor șansa de a le decora cu vopsele, sclipici, autocolante sau imagini decupate din reviste. Aceste globuri vor deveni cu siguranță atracția bradului.


Coronițe din hârtie și frunze uscate

Creează coronițe de Crăciun folosind hârtie colorată sau frunze uscate culese în timpul plimbărilor în aer liber. Copiii pot adăuga accesorii precum panglici, bețișoare de scorțișoară sau mici figurine tematice.

Șaluri de zăpadă din bureți de baie

Un artizanat amuzant și ușor de realizat este transformarea bureților de baie în mici șaluri de zăpadă. Copiii pot înfășura bureții cu ață albă și apoi să adauge paiete sau perle pentru a simula fulgii de zăpadă.

Fulgi de zăpadă din hârtie

Decupează fulgi de zăpadă din hârtie albă și lasă copiii să le personalizeze cu marker, sclipici sau chiar să le lipească pe ferestre. Aceste decorațiuni ușoare și delicate adaugă un farmec iernatic în fiecare încăpere.


Elfi din șosete singuratice

Dacă găsești șosete singuratice în dulap, transformă-le în drăgălași elfi de Crăciun.

Copiii pot desena fețele elfilor, le pot umple cu orez pentru a le da stabilitate și le pot îmbrăca în țesături colorate.

Moș Crăciun din tuburi de la hârtia igienică

Folosește tuburile de la hârtie igienică pentru a crea mici figurine de Moș Crăciun. Copiii pot decora tuburile, adăugând ochișori mobili, bucăți de vată pentru barbă și hârtie colorată pentru hainele Moșului.


Steluțe strălucitoare din bețișoare de gheață

Înlocuiește bețișoarele clasice cu cele de gheață pentru a crea steluțe strălucitoare. Copiii pot atașa sclipici sau paiete pe bețișoarele umede și le pot lăsa să se înghețe pentru a obține efectul strălucitor.

Advent calendar din pungi de hârtie

Creează un calendar advent folosind pungi de hârtie. Copiii pot decora fiecare pungă și le puteți umple cu mici cadouri, bomboane sau activități speciale pentru fiecare zi din decembrie.

Tablouri de Crăciun cu amprente

Folosiți vopsele non-toxice pentru a crea tablouri de Crăciun cu amprente. Copiii pot folosi degetele pentru a realiza reni, brăduți sau chiar să împodobească o mănușă ca un simbol al Crăciunului.

Top 30 idei pentru a decora baia cu ornamente superbe de Crăciun

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI