Decoratiuni colorate de toamna – 16 idei de aranjamente spectaculoase

0
2484

Decoratiuni colorate de toamna – 16 idei de aranjamente spectaculoase

Ar trebui sa profitam din plin de generozitatea acestui anotimp minunat. De ce sa profitam? Deoarece este un anotimp minunat si pentru ca ne ofera posibilitatea de a realiza decoratiuni colorate din aproape toate lucrurile care ne inconjoare. Si din moment ce ni le ofera gratis, de ce sa nu incercam sa ne infrumusetam exteriorul cu ele.


Infrumusetam exteriorul cu decoratiuni colorate de toamna

Cand spunem toamna ne gandim la covorul de frunze aramii, ne gandim la dovlecii viu colorati, dar ne gandim si la aranjamentele cu flori de toamna. Evident ca incepem cu cele mai simple idei de decoruri pe care le putem face. Decorurile din dovleci. Au o culoare frumoasa si ii putem expune oriunde in curte.

Refolosim creativ ghivecele agatatoare, transformandu-le in decoratiuni colorate

Cu un strop de imaginatie putem transforma orice obiect banal intr-un ornament spectaculos. De exemplu, putem refolosi creativ ghivecele care ne-au ramas din vara care a trecut. Impodobite cu accesorii de toamna, vor arata spectaculos pe terasa exterioara.

decoratiuni colorate

Accesorii rustice care transforma tot decorul intr-o clipa

Toate aceste decoratiuni nu ar fi spectaculoase daca nu le accesorizam, transformandu-le intr-o clipa in ornamente rustice. Panza de sac spre exemplu, este un material ideal pentru a decora ghivecele cu flori. Vedem imagini mai jos.


decoratiuni colorate decoratiuni colorate decoratiuni colorate

Suporturile metalice ca idei de aranjamente

Suporturile metalice sunt o alta categorie de accesorii ideale pentru a crea decoruri spectaculoase in curtea casei. Priviti!

Idei de a accesoriza ornamentele cu felinare si lumanari.

Infrumusetam ghivecele mari transformandu-le in ornamente de toamna

Putem scoate in evidenta exteriorul cu aceste idei de a realiza aranjamente spectaculoase din ghivecele mari. Iata!


Nu incheiem fara sa va reamintim ca puteti posta pe pagina noastra de facebook impresii si comentarii referitoare la aceste idei de a infrumuseta terasa si curtea cu decoruri minunate de toamna.

sursa foto: Pinterest