Decoratiuni in cutiute de lemn! 18 idei de a realiza decoruri minunate de sarbatori

0
1211

Decoratiuni in cutiute de lemn! 18 idei de a realiza decoruri minunate de sarbatori

Chiar daca nu am intrat din plin in febra sarbatorilor de iarna, asta nu inseamna ca nu ne putem inspira impreuna din aceste idei de decoratiuni in cutiute, cum ne-a placut noua sa le numim. Prin urmare venim in intampinarea voastra cu o serie de idei de decoratiuni usor de confectionat.


V-am tot repetat in comentariile noastre ca sunt decoratiuni usor de confectionat, incat credem ca v-am plictisit deja, dar gandindu-ne la accesoriile necesare unor astfel de decoruri, putem spune despre ele ca sunt cat se poate simple. Globuri colorate, beteala stralucitoare si nu in ultimul rand lumanarile decorative se numara printre obiectele care se gasesc in locuinta fiecaruia dintre noi, de aceea spunem despre ele ca sunt usor de realizat.

Spre exemplu putem confectiona niste decoratiuni spectaculoase, refolosind vechile cutii din lemn ca suporturi ideale pentru accesoriile enumerate mai sus.

Despre felul cum se pot aranja in cutie nu va putem spune prea multe, deoarece intra in actiune imaginatia fiecaruia dintre noi, insa nu ne impiedica nimeni sa ne inspiram si din imaginile de mai jos.


Ce mai putem adauga intr-un astfel de decor? Putem adauga niste jucarii sub forma unor oameni de zapada, beculete de pom pentru a ilumina decorul sau braduti artificiali de mici dimensiuni.

Asadar, cine doreste si are timpul necesar pentru a le confectiona, se poate inspira din aceste 18 idei de decoratiuni in cutiute de lemn, dar nu uitati ca asteptam sa ne trimiteti fotografii cu ornamentele realizate chiar de voi. Pot fi si cele de anul trecut. Cu siguranta ne vom inspira din ele!

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

Idei de a decora cu rosu, culoarea Craciunului!


decoratiuni

Idei de decoruri din lumanari!

Decoruri cu flori de Craciunita!

Idei de decoruri cu globuri si lumanari!


 

sursa foto