Decorarea unui hol mic, cartea de vizită a casei tale

Decorarea unui hol mic, cartea de vizită a casei tale

Chiar dacă holul tău este mic, nu subestima importanța acestui spațiu în cadrul casei tale.


Holul este prima impresie pe care oamenii o au când intră în locuința ta, așa că decorarea și organizarea lui corespunzătoare pot face o mare diferență în aspectul general al casei tale.

Culori deschise și luminoase: Culorile deschise, cum ar fi alb, crem, sau nuanțe pastelate, pot face spațiul să pară mai mare și mai luminos. Alege o paletă de culori care te face să te simți bine și care se potrivește cu restul casei.

Oglinda mare: O oglindă mare poate face minuni într-un hol mic.


Aceasta nu numai că reflectă lumina și îți oferă posibilitatea de a-ți verifica aspectul înainte de a ieși din casă, dar și creează iluzia unui spațiu mai mare. Poți alege o oglindă simplă sau una cu un cadru decorativ pentru un plus de stil.

Mobilier practic: Alege mobilier care are funcționalitate. De exemplu, o comodă cu sertare sau rafturi poate oferi spațiu de depozitare pentru chei, corespondență sau alte obiecte mici. Optează pentru mobilier cu linii simple și deschise pentru a nu supraîncărca vizual spațiul.

Pardoseală și covor: Un covor de dimensiuni mici sau un mocheta pot adăuga un element decorativ în hol și pot defini spațiul. Alege un covor cu un design care se potrivește cu stilul casei tale.


Lumină corespunzătoare: Iluminarea este importantă într-un hol mic. Poți adăuga un candelabru sau un lustru la tavan sau lampi de perete pentru a crea o atmosferă plăcută.

Asigură-te că lumina este suficientă pentru a face spațiul să pară primitoare și primitor.

Tablouri sau fotografii: Tablourile sau fotografiile pot adăuga personalitate și caracter holului. Poți alege imagini care spun ceva despre tine și familia ta, sau poți opta pentru opere de artă care să te inspire.


Decor simplu: Evită supraaglomerarea cu decor în exces. Un vas pentru chei, o oglindă și câteva elemente decorative sunt de obicei suficiente. Păstrează spațiul ordonat și curat pentru un aspect plăcut.

Cum să amenajezi un hol mic – Idei de design și sfaturi utile

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI