Idei creative de a folosi nasturii in proiecte marca Do It Yourself

Idei creative de a folosi nasturii in proiecte marca Do It Yourself

Exista momente cand ne bucuram si din lucrurile marunte, pentru ca fac parte din viata noastra. La propriu. Tocmai de aceea ne-am gandit sa va prezentam cateva idei creative de a folosi nasturii in proiecte minunate pentru casa. Vedeti, exact ce spuneam mai inainte, lucruri marunte.


Asadar daca aveti nasturi de diferite marimi si culori, priviti ce obiecte decorative, frumoase zicem noi, puteti realiza din ei si va intrebam daca sunt potriviti pentru a decora niste felicitari pe care sa le trimiteti celor dragi cu ocazia unor sarbatori? Noi credem ca da. Sau ce ziceti de faptul ca puteti decora niste sacose din panza cu astfel de nasturi. Cu cat sunt mai colorati, cu atat vor fi mai interesante.

Este foarte adevarat ca e o treaba destul de migaloasa, iar asta presupune sa pierdeti foarte mult timp sa-i coaseti, insa exista si varianta de a-i lipi.

Va invitam asadar sa va inspirati din ideile de astazi pentru a crea obiecte decorative deosebite din lucruri marunte. In felul acesta scapati si de nenumaratii nasturei pe care i-ati strans, vrand nevrand, crezand ca-i veti folosi la ceva intr-o buna zi. Iata ca puteti sa-i folositi!


idei creative 2

idei creative 3

idei creative 4

idei creative 5

idei creative 6

idei creative 7

idei creative 8

idei creative 9

idei creative 10

idei creative 11

idei creative 12

idei creative 13

idei creative 14

idei creative 15

idei creative 16

idei creative 17

via

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI