Decoratiuni din busteni care dau gradinii culoare si o fac originala

Decoratiuni din busteni care dau gradinii culoare si o fac originala

Primavara este un anotimp pe care il indragim fara un motiv anume. Indragim primavara pentru ca este plina de flori. Indragim primavara pentru ca este plina de culoare. O indragim chiar si-atunci cand este capricioasa. Dar isi permite, pentru ca este chiar ea, Primavara. Insa cel mai mult o indragim pentru ca este generoasa. Generoasa in decoruri si ornamente, exact ca cele de astazi. Urmarim un articol al carui subiect este cu si despre decoratiuni din busteni. Ornamente de sezon care transforma tot decorul intr-o clipa.


Nu lasam nici un loc neamenajat in gradina – Idei de decoratiuni din busteni

Deoarece nu vrem sa irosim nici un loc din gradina, iata-ne cu o noua serie de idei de ornamente de primavara. Ornamente pe care le putem confectiona de unii singuri, evident daca avem tot ce ne trebuie. Iar cand spunem tot ce ne trebuie ne referim la busteni. Busteni pe care ii putem transforma in decoratiuni minunate. Ca de exemplu, sub forma unui trenulet decorativ sau, de ce nu, sub forma unor figurine amuzante.

decoratiuni din busteni decoratiuni din busteni decoratiuni din busteni

Decoratiuni din busteni – Ce materiale ne trebuie si cum le realizam

Este lesne de inteles ca bustenii sunt de data aceasta principalele materiale necesare unor astfel de proiecte creative. Asadar, daca v-au ramas busteni de iarna trecuta, si nu i-ati pus pe foc, priviti aici idei de a-i transforma in decoratiuni sub forma unui trenulet in miniatura. Mai mult de atat, veti avea in gradina niste jardiniere originale din punct de vedere estetic.

decoratiuni din busteni decoratiuni din busteni

Cum le realizam?

Ei bine, un mester care se pricepe sa dea viata bucatilor din lemn, nu are nevoie de prea multe explicatii. Nici nu este greu, spunem noi. Prin urmare, lasam aceste imagini ca sursa de inspiratie pentru cei care au talent si dornici sa incerce proiecte noi.


sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI