Amenajarea vesela si invioratoare a unui balcon mic

Amenajarea vesela si invioratoare a unui balcon mic

Un balcon, fie el mic sau de dimensiuni mai mari, trebuie sa fie amenajat vesel si cu stil. Va prezentam cateva idei care va vor fura privirile atat voua, cat si celor dragi si prietenilor si musafirilor pe care ii veti avea in vizita.


Secretul acestor amenajari consta in realizarea unor ghivece mici si colorate pentru a va inviora atmosfera. Pentru aranjamentele lor, va oferim o serie de idei si proiecte realizate de alti oameni cu multa imaginatie si pasiune pentru frumos, care s-au hotarat sa realizeze amenajari in interiorul casei pentru ca aceasta sa prinda viata. Asa ca, indiferent ca stai la curte sau la bloc, nu trebuie sa te intristeze faptul ca nu detii mult spatiu pentru a amenaja cum vrei tu.

Profitam la maximum de tot spatiul pe care il detinem si realizam gradini verticale pentru ca interiorul casei noastre sa fie perfect amenajat, dar si pentru ca acesta sa capete culoare cu ajutorul ghivecelor colorate sau cu ajutorul spatiilor pe care le asezam, spatii pe care le putem vopsi cum dorim noi.

Va dorim spor la treaba si cat mai multe proiecte frumoase pe care sa le realizati!


balcon mic (2)

balcon mic (3)

balcon mic (4)

balcon mic (5)

balcon mic (6)

balcon mic (7)

balcon mic (8)

balcon mic (9)

balcon mic (10)

balcon mic (11)

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI