Decoratiuni din coji de fistic – 16 proiecte creative de weekend

Decoratiuni din coji de fistic – 16 proiecte creative de weekend

De fiecare data cautam sa va surprindem cu cele mai frumoase idei creative. Nu facem abatere nici macar astazi de la aceasta regula generala. Si nu pentru ca astazi ar fi vreo zi speciala, ci pentru ca este weekend si avem mai mult timp la dispozitie pe care sa-l folosim intr-un mod creativ. Dar despre ce decoratiuni este vorba? Evident ca vorbim despre decoratiuni din coji de fistic.


Decoratiuni din coji de fistic – Proiecte care ne surprind prin spectaculozitate

Mai inainte de toate, ar trebui sa va marturisim ca am fost luati prin surprindere de posibilitatea de a realiza decoratiuni pana si din cojile de fistic. Nu pentru ca ar fi greu de confectionat, ci pentru ca ne surprind prin spectaculozitate.

Proiecte creative de weekend – Idei de decoratiuni din coji de fistic

Pentru ca ne asteapta doua zile de weekend, parerea noastra este ca am putea sa ne petrecem timpul liber intr-un mod creativ. Cum altfel decat transformand banalele coji de fistic in decoratiuni minunate. Putem incepe spre exemplu cu cele mai simple dintre ele, respectiv cu suporturile pentru lumanarile decorative.

Accesorii necesare si cum coloram astfel de decoratiuni

Evident ca principalele accesorii sunt cojile de fistic. Mai avem nevoie de o substanta pentru lipit, obligatoriu transparenta si fluida si de un spray colorat. Am sugerat spray-ul ca idee de a le colora, deoarece este mult mai simplu. Dar putem folosi si oja spre exemplu. Partea neplacuta la oja este ca ne-ar lua prea mult timp sa pictam fiecare bucatica in parte. De aceea sugeram spray-ul ca si mod de a le colora.


Fara a uita de suportul pe care urmeaza sa lipim cojile de fistic, acesta poate fi compus dintr-o simpla bucata din lemn sau placaj.

Daca v-au placut aceste idei creative, asteptam cu mare interes sa le comentati pe pagina noastra de facebook.

decoratiuni din coji de fistic decoratiuni din coji de fistic decoratiuni din coji de fistic decoratiuni din coji de fistic

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI