4 Trucuri pentru a iti transforma locuinta intr-un smart home fara costuri uriase

0
189

24 Trucuri pentru a iti transforma locuinta intr-un smart home fara costuri uriase

In epoca vitezei si tehnologiei, ne dorim o locuinta smart home care sa ne ajute sa ne bucuram de eficienta maxima, confort si control.


O casa inteligenta nu doar ca ofera plusvaloare locuintei si se vinde mult mai rapid decat una clasica, ci este si usor de folosit. Te ajuta sa economisesti timp, bani si este o adevara placere sa o folosesti.

O serie de solutii usor de implementat si nu foarte costisitoare te ajuta sa iti transformi casa simpla intr-o astfel de casa inteligenta.

Inlocuirea electrocasnicelor si electronicelor vechi

Pe rand, electronicele si electrocasnicele vechi vor avea nevoie sa fie inlocuite din cauza vechimii lor sau din cauza unor probleme tehnice.


Inlocuieste, pe rand, toate aceste echipamente din casa cu unele ce se pot conecta la telefonul tau smart. In acest fel, vei putea sa controlezi aerul conditionat de pe telefon, de exemplu, economisind timp, bani, dar si energie. Confortul va fi maxim atunci cand vei ajunge acasa pe timp de vara, iar locul este deja incalzit.

Controlul temperaturii din intreaga casa

Cel mai important lucru pe timp de iarna este sa ai casa incalzita. Controlul temperaturii din intreaga casa iti ofera un confort ridicat, iar un termostat inteligent te ajuta sa obtii acest lucru.

Nu vei mai fi nevoit sa te deplasezi in alta camera pentru a controla temperatura, ci o poti face si de la distanta.


Automatizarea sistemului de iluminat

O casa inteligenta este o casa unde poti controla si sistemul de iluminat. Automatizeaza si controleaza de la distanta lumina din orice incapere. Aceste sisteme nu sunt scumpe si iti ofera libertatea de a alege culoarea luminii din orice camera, dar si cand sa porneasca sistemul de iluminat si unde.

Sistemele se conecteaza prin bluetooth sau wireless si, prin intermediul unei aplicatii, poti controla becurile din casa. Becurile se instaleaza la corpurile de iluminat deja existente, iar acest lucru inseamna costuri mai mici pentru un confort mai mare.

Controleaza intensitatea luminii din orice incapere, schimba ambientul din camera si alege diferite culori pentru diferite stari de spirit. Este o adevarata placere sa locuiesti intr-o locuinta smart!


Sistemele de securitate smart

Micile bucurii si placerile sunt importante, insa siguranta este si mai importanta. Cu un sistem smart te vei simti in deplina siguranta in confortul casei tale. Poti alege interfoane cu panouri smart, dar si camere de supraveghere ce au senzor de miscare. Achizitia nu este una mare, iar aceasta investitie isi merita, cu siguranta, toti banii.

Daca vrei ceva si mai performant, poti opta pentru sisteme de supraveghere ce au si infrarosu si senzor de miscare. In acest fel, vor avea capacitatea de a face diferenta dintre un animal si un vizitator suspect.

sursa foto: Pinterest