Decoreaza-ti intrarea cu ghivece fantastice, pline cu flori

0
4363

Decoreaza-ti intrarea cu ghivece fantastice, pline cu flori

Usa de la intrare este o modalitate excelenta de a iti primi musafirii in casa. De aceea, acest spatiu trebuie sa fie amenajat cu multe flori colorate, cu un parfum deosebit. Mai jos, iti oferim o serie de idei deosebite pentru ca tu sa te inspiri.


Intrarea casei tale trebuie sa fie decorata primitor, cu flori colorate si pline de viata care sa te indemne sa intri, dar si sa fure privirile tuturor celor din jur.

Care sunt cele mai parfumate flori pe care le poti alege?

Opteaza pentru petunii colorate

Petuniile au un parfum pe care nu ai cum sa nu il indragesti. Aceasta aroma dulce, puternica a unei petunii nu este deloc greu de intretinut. Partea buna este ca aceste flori rezista si la conditii meteo mai dificile, de aceea este ideala si pentru gradina, dar si pentru intrarea din casa ta.


 

Opteaza pentru lavanda

Lavanda sau levantica are un parfum relaxant si este folosita in foarte multe scopuri. Daca alegi sa plantezi lavanda, tine minte ca aceasta planta are o multime de beneficii pentru sanatate, dar si in scopuri cosmetice.

Lavanda este buna pentru par, pentru piele, dar si pentru a fi consumata sub forma de calmant. Aceasta planta are un efect linistitor si calmant.


 

Planteaza crini!

Crinii au un miros puternic, insa nu pot fi tinuti in casa, intr-o incapere inchisa. La usa de la intrare puteti alege sa plantati crini mari, parfumati deoarece aici mirosul lor puternic nu poate sa deranjeze pe nimeni.

Deoarece exista mai multe specii de crini, poti alege pentru gradina ta sa plantezi crini care infloresc vara sau crini care infloresc toamna.


Ghivecele de diferite dimensiuni te vor ajuta sa schimbi aspectul spatiului, iar culorile diferite ale acestora te vor ajuta sa schimbi design-ul in unul mai vesel.

sursa foto: Pinterest