Decorul din dormitor, un hotel de 5 stele – cum să creezi extra confort la tine acasă, cu Finette

Decorul din dormitor, un hotel de 5 stele – cum să creezi extra confort la tine acasă, cu Finette

În amenajarea unui dormitor nu contează doar piesele de mobilier și cât de mare este patul. La fel de mult va conta și ce țesături utilizezi, astfel încât materialele să aibă textura potrivită și culoarea care armonizează spațiul. Cum să faci camera ca la hotel, să fie plăcută, să îți ofere contextul potrivit pentru odihnă?


Trucuri de pus în practică

Definește zona de dormit mai întâi de toate. Ce trebuie înțeles este că patul trebuie separat de zona de relaxare din aceeași încăpere. De preferat ca peretele unde este patul să fie un mic colț de paradis. Pot fi adăugate tablouri sau elemente din ratan care să amintească de relaxarea din vacanță.
În ceea ce privește amenajarea patului specialiștii vorbesc despre lenjerii de pat romanesti albe. Este un concept ce are influență mai ales asupra odihnei. Iată și cum.

Lenjeriile albe sunt nelipsite din hotelurile de 5 stele. Derivă de aici faptul că te simți mai odihnit ca oricând, faptul că dormi mai profund și te trezești odihnit. Mai cu seamă când și materialul este ceea ce trebuie, fin, moale și plăcut.
Astfel de lenjerii, de  la producători români și nu numai, regăsești la www.finette.ro, eshop dedicat pe această nișă. Vei regăsi aici lenjerii colorate, cu imprimeu 3D, dar și albe, dacă decizi să încerci varianta care în hoteluri este cel mai adesea aplicată.

Decorează patul

Un alt aspect care contează foarte mult este și cum aranjezi patul. În versiunea unei lenjerii de pat albe este mai simplu să adaugi orice alt element, țesătură decorativă colorată. Poți opta pentru cuvertură, iar în gama de opțiuni de la Finette vorbim despre cele în set cu două fețe de perne. Poți opta de asemenea pentru alte perne decorative, colorate.
Efectul acestora este poate nebănuit și mai puțin luat în considerare, însă în fapt impactul estetic este unul deosebit. În fond, în camera patul este element central, acesta trebuia să iasă în evidență.
Cuvertura îmbracă patul nu doar plăcut, dar transmite și ideea unui spațiu îngrijit și ordonat.


Alte textile în cameră

Un alt truc este să nu te mulțumești doar cu perdele la ferestre și niște jaluzele. Decorează cu draperii elegante și optează desigur pentru textile de calitate. În funcție de cum este amenajată camera poate fi o alegere excelentă mătasea sau catifeaua sau chiar bumbacul.
În cadrul aceluiași magazin online finette.ro vei regăsi și astfel de textile, pe lângă perne, prosoape, halate de baie de asemenea. Într-un singur loc poți găsi cam tot ce ai nevoie în materie de textile pentru casă, iar pentru că alegerile tale să fie inspirate, ține cont și de indicațiile oferite la fiecare set și produs în parte – calitatea printului, întreținere și spălare, gramajul, despre materiale etc.

Nu uita de o banchetă, eventual și cu spațiu de depozitare, așezată chiar în fața patului. Este un alt truc, practic și eficient, ce te ajută să imiți amenajarea de la hotel și te ajută să menții ordine în cameră – va fi ideală pentru hainele pe care le schimbi de zi cu zi.

Pentru comenzi finette.ro:
0770 213 601 | comenzi@finette.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI