Design absolut superb in casa cu ornamente ce au cadrul din metal

0
367

Design absolut superb in casa cu ornamente ce au cadrul din metal

Decoratiunile ce au cadrul din metal pot fi extrem de elegante, dand incaperii o nota minimalista, cu izul unui design industrial. Cei ce prefera un design mai simplu in casa lor, dar in acelasi timp iesit din comun, se vor indragosti de aceste ornamente.


Pot fi folosite in orice camera din casa, iar galeria foto de aici demonstreaza cu succes acest lucru. Ornamentele ce au cadrul din metal sunt ideale atat pentru piesele de mobilier, cat si ca piese de mobilier statatoare.

Inspira-te din galeria foto de mai jos, iar data viitoare cand vei vedea un astfel de ornament, cu siguranta il vei include in design-ul casei tale.

Suporturi de prosoape minimaliste pentru baia ta

Un suport de prosoape este practic, necesar intr-o baie, insa acesta nu trebuie sa ocupe mult spatiu. Alege un astfel de suport superb din metal, suport ce poate fi fixat pe perete.  Intr-o baie deschisa la culoare arata perfect daca este ceva mai inchis, contrastul facand o diferenta uriasa in design.


Masa de bucatarie ce are cadrul din metal

Masa din bucatarie ce are picioarele din metal si blatul de lemn se potriveste atat intr-o incapere in stil rustic, dar si in una moderna. De asemenea, pentru a echilibra balanta, poti opta pentru scaune ce au picioarele din lemn.

Corpurile de iluminat simple transpuse in design arata deosebit de frumos si ele.

Biblioteca eleganta ce are cadrul din metal

Living room-ul casei tale poate avea un design cu totul si cu totul deosebit daca alegi o biblioteca mare. Aceasta se poate intinde pe tot peretele.


Pe langa utilitatea sa, biblioteca ce are un cadru din metal este simpla. Acest lucru iti ofera libertatea de a aseza aici ornamente ceva mai sofisticate. In acest fel, nu vei ingreuna sau aglomera prea tare design-ul incaperii.

sursa foto: Pinterest