Imagini fantastice pentru un Crăciun de poveste anul acesta

0
242

Imagini fantastice pentru un Crăciun de poveste anul acesta

Inspirația vine din galeria foto de mai jos pentru a decora și tu toată casa atunci când vine vorba de un Crăciun de poveste, absolut superb.


Galeria foto de mai jos este făcută să-ți prezinte o mulțime de proiecte. Acestea sunt create pentru întreaga casă, de la living room, până la dormitor sau holul tău. Toate aceste încăperi pot fi decorate în stilul sărbătorilor de iarnă. Atât luminițele de Crăciun, cât și decorațiunile precum globurile sau beteala sunt ideale pentru casa ta.

Decorarea bradului de Crăciun

Una dintre cele mai frumoase și așteptate tradiții în perioada sărbătorilor de iarnă este împodobirea bradului de Crăciun. Pomul poate fi unul natural sau artificial, în funcție de preferințele pe care tu le ai.

Acesta poate fi împodobit în seara de ajun a Crăciunului, însă foarte mulți oameni preferă să îl împodobească mai din timp pentru a profita de frumusețea acestui decor. Este o tradiție pe care foarte multă lume o iubește, tradiție care îți aduce în casă un decor de care te bucuri până la trecerea dintre ani.


Amenajarea unui spațiu de relaxare

Amenajează un spațiu de relaxare cu ajutorul unui fotoliu, chiar lângă șemineul din casa ta. Dacă nu ai un șemineu poți poziționa acest loc de relaxare în fața televizorului tău pentru a te bucura de colindele din perioada sărbătorilor de iarnă.

Spațiul pentru relaxare poate fi amenajat pentru o persoană, dar și pentru întreaga familie astfel încât să te bucuri de un loc absolut superb.

Nu uita să integrezi în decorul casei tale și ornamente create chiar de tine. Acestea pot fi de la ornamente create de tine până la felii de portocale uscate în cuptor pe care apoi să le decorezi cu sclipici alimentar.


 

Terase fantastice amenajate cu șarmul sărbătorilor de iarnă

Decor de iarnă în propria gospodărie – Spații relaxante absolut fantastice

sursa foto: Pinterest