Proiecte care vor oferi mai multa culoare gradinii tale, facand-o atragatoare

0
18845
gradina

Proiecte care vor oferi mai multa culoare gradinii tale, facand-o atragatoare

Reamenajeaza spatiul gradinii: Descopera cat de mult iti pot schimba culorile o gradina sau o curte. Este impresionanta puterea acestor proiecte asupra unui spatiu mic, aparent neinsemnat.


Alege sa petreci mai mult timp in aer liber, dar si mai mult timp cu cei dragi tie. Chiar daca iti va lua mai mult timp sa amenajezi masa afara, in aer liber, acest lucru iti va oferi o stare de bine si te va ajuta sa ai un inceput de zi plin de energie.

Mai mult decat atat, timpul petrecut in aer liber te ajuta sa te odihnesti mult mai bine, dar si sa te concentrezi mai mult pe timp de zi.

Alege un spatiu pe care sa il reamenajezi in gradina

Fie ca vorbim de un spatiu pe terasa casei tale, in curte sau in interiorul pergolei, acest spatiu trebuie reamenajat folosind culori. Culorile se pot folosi in mai multe feluri: utilizand flori colorate, pline de viata si vopsind cu vopsea colorata.


Daca alegi ambele metode, atunci trebuie sa stii ca vei avea un spatiu plin de culoare, care iti va oferi o stare de bine.

Pentru mai multe astfel de proiecte frumoase, pline de culoare, te invitam sa arunci o privire peste acest articol.

Alege sa plantezi flori frumoase

Opteaza pentru crizanteme, muscate, hortensii, dar si altfel de plante colorate. In functie de solul pe care il ai, poti planta aceste flori in curtea sau in gradina ta, dar poti alege si sa le plantezi in ghiveci.


Florile colorate iti vor da o stare de bine, nu sunt greu de ingrijit, iar perioada in care ele infloresc este una dintre cele mai frumoase perioade din an.

Mai mult decat atat, combinatiile de flori colorate sunt atat de frumoase, incat scot orice spatiu simplu si banal in evidenta.

Inspira-te si din proiectele pe care ti le prezentam astazi in galeria foto.


sursa foto: MyDesiredHome.com