Doua camere pline de lumina decorate in limita a 44 metri patrati

0
1258

Doua camere pline de lumina decorate in limita a 44 metri patrati

Descopera cum poti amenaja doua camere pline de lumina intr-un apartament micut, dar primitor. In doar 44 metri patrati designerii au reusit sa incorporeze toate elementele necesare unei vieti moderne, extrem de placute. Apartamentele cu doua camere se pot intinde pe o suprafata destul de mica. Cu toate acestea, noi astazi vrem sa va aratam ca se poate executa un decor excelent, un design absolut superb in doar doua camere ce au limita a 44 metri patrati.


In aceste doua camere gasesti absolut tot ce ai nevoie: o bucatarie incapatoare, o baie chic, spatii de depozitare, o canapea, un pat mare, dar si spatiu dedicat muncitului.

Alege o canapea intr-o nuanta ce iese in evidenta

Fie ca alegi un rosu superb, asa cum este canapeaua din acest apartament ori ca optezi pentru o alta nuanta, o culoare aprinsa intr-o camera simpla va iesi in evidenta.

Este important sa creezi un anumit echilibru intre incaperea simpla si nuantele deschise ale ei si ornamentele pe care le alegi aici.


Spatii de depozitare inalte

Pentru a putea profita de tot spatiul pe care il ai disponibil, te invit sa alegi astfel de dulapuri ideale pentru depozitare, construite pe toata lungimea peretelui. Poti sa le pozitionezi in colt pentru a nu „fura” din locul ce este disponibil in restul incaperii.

Pentru a avea si mai mult spatiu de depozitare, poti alege canapele sau paturi cu lazi de depozitare.

Amenajeaza o mica zona de lucru langa fereastra – Decoreaza superb astfel de camere pline de lumina

Fara sa fii nevoit sa achizitionezi un birou, langa fereastra casei tale poti amenaja o zona de lucru. Ai nevoie doar de un blat fixat in perete si de un scaun. Economisesti loc si te bucuri de o incapere superba.


sursa foto: design-homes.ru