Flori de apartament sau cum infrumusetam interiorul cu ajutorul lor

Flori de apartament sau cum infrumusetam interiorul cu ajutorul lor

Dintr-un motiv lesne de inteles, respectiv al lipsei spatiului, cei mai multi dintre noi evitam sa ne infrumusetam interiorul cu flori de apartament de talie mare. Mai ales daca vasul in care sunt plantate depaseste anumite dimensiuni. Le preferam pe cele in ghivece mici, tocmai datorita faptului ca pot fi manevrate cu usurinta. Insa si plantele cu frunze mari au farmecul lor. Si asta numai daca stim sa le punem in valoare.


Flori de apartament – Beneficii si idei de a decora interiorul

Cu un minim de ingrijire, marea majoritate a plantelor ne ofera decoruri spectaculoase dar si beneficii. Ca de exemplu purificarea aerului. Lucru cunoscut de toata lumea, de altfel.

flori de apartament

Cum evidentiem interiorul cu ajutorul florilor de apartament

Acolo unde exista flori nu este nevoie de un specialist in design interior. Si asta deoarece plantele sunt cele care infrumuseteaza totul in jurul lor. Cu ajutorul plantelor nevoia de spatiu verde va fi suplinita si perceputa altfel. Ele imbraca intr-un aer proaspat atat un interior clasic cat si unul modern si sofisticat.

flori de apartament flori de apartament

Plante de apartament – Nevoia de frumos

In cazul privilegiatilor care stau la curte nu putem vorbi de nevoia de frumos. Motivul principal fiind acela ca gradina este cea care le ofera din plin decoruri spectaculoase. Dar cu siguranta ca si cei care stau intr-un apartament la bloc isi doresc o oaza de frumusete pura. Prin urmare le sugeram sa se inspire din aceste idei de amenajari cu plante verzi, amenajari care le vor satisface din plin nevoia de frumos din jurul lor.


flori de apartament

Plante verzi care imbraca in eleganta interiorul

Lipsa florilor dintr-un decor modern nu face altceva decat sa lase spatiul lipsit de frumusete. Ei bine, tocmai plantele verzi sunt cele care imbraca in eleganta spatiul si il transforma intr-un decor natural. Iar cine nu ne crede pe cuvant, il invitam sa urmareasca imaginile de mai jos.

flori de apartament flori de apartament flori de apartament flori de apartament flori de apartament

sursa foto: Pinterest

 

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI