Economisim spatiu cu aceste idei de suporturi pentru ghivecele cu flori

Economisim spatiu cu aceste idei de suporturi pentru ghivecele cu flori

Cu totii adoram sa avem in casa cat mai multe flori. Ceea ce este de bun augur spunem noi deoarece ne infrumuseteaza locuinta si ne fac sa ne simtim bine in prezenta lor. Asta pe de parte. Pe de alta parte si ele raspund afectiunii noastre dezvoltandu-se armonios. Prin urmare locul pe care acestea il ocupa, la propriu, este un loc de cinste. Urmarim asadar un articol cu idei de suporturi pentru ghivecele cu flori. Dar nu orice fel de suporturi, ci unele confectionate din metal.


Suporturi pentru ghivecele cu flori – Idei practice

Poate o sa spuneti ca suporturile din metal nu mai sunt preferate de nimeni, motivul fiind acela ca sunt invechite din punct de vedere estetic. Insa noi vrem sa va dovedim contrariul cu ajutorul imaginilor de mai jos.

suporturi pentru ghivecele cu flori

Evidentiem si economisim spatiul cu aceste idei de suporturi pentru flori

Cu adevarat putem iesi in evidenta, dar economisim si spatiul destinat florilor cu aceste idei de suporturi din metal. Iesim in evidenta in principal datorita diversitatii modelelor, insa ceea ce le face speciale este finetea liniilor. Dar asa cum am spus si mai devreme, putem economisi o multime de spatiu in locuinta, deoarece permit concentrarea mai multor ghivece pe acelasi suport.

suporturi pentru ghivecele cu flori suporturi pentru ghivecele cu flori suporturi pentru ghivecele cu flori

Forme si modele de suporturi pentru ghivecele cu flori

Putem vorbi oricat despre forme si modele. Spre exemplu, suporturile sub forma de cerc permit concentrarea mai multor ghivece, ceea ce face sa economisim o multime de spatiu. Si asta in afara de faptul ca sunt deosebite din punct de vedere estetic.


Dar cele mai frumoase, din punctul nostru de vedere, sunt cele sub forma de pantof. Au o lucratura frumoasa, sunt interesante ca aspect si atrag atentia. Priviti!

Va lasam asadar in compania acestor idei de suporturi pentru ghivecele cu flori, idei pe care le puteti comenta pe pagina noastra de facebook.

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI