Ești din Brașov și te interesează o ușă de garaj de calitate? Alexiana are oferte

Ești din Brașov și te interesează o ușă de garaj de calitate? Alexiana are oferte

Atunci când facem alegeri pentru casă și confortul nostru, suntem foarte atenți la ce comandăm și de unde. Unii dintre noi fac un research amănunțit despre furnizorul de servicii și produse. Similar putem spune că se întâmplă și când vine vorba de alegerea ușii de garaj. Nicidecum nu subestimăm această dotare, despre care suntem atenți să fie un mix perfect de funcționalitate și estetică.


Dacă ești din Brașov și nu numai, ofertele de la Alexiana Group te vor încânta. Este vorba de un furnizor de servicii de nișă, cu activitate extinsă, adică în toată țara. Echipele lor tehnice, locale, se deplasează la domiciliul clientului, măsoară și pe baza acestor măsurători sunt realizate ulterior ofertele personalizate. Dar aceste aspecte nu sunt singurele de care vei ține cont atunci când vei comanda o ușă de garaj de la Alexiana.

Ai garanții extinse

Există acum garanții standard la mai toate produsele cumpărate, dar cele de la Alexiana,
aferente ușilor de garaj, te vor surprinde. Cu revizii efectuate din doi în doi ani, ai șansa de a prelungi garanția până la 11 ani. Este cert că în acest caz nu vorbim de o firmă care apare și dispare peste noapte, așadar pe termen lung reviziile și mentenanța pot fi solicitate de la furnizor. Eviți și conflictele între diferiți prestatori de servicii, deci avantaje ai o sumedenie.

Uși de garaj secționale sau de tip rulou

De la Alexiana poți alege usi garaj Brasov fie secționale, fie cele de tip rulou. În ambele cazuri vorbim de automatizări incluse, astfel încât să poți închide, respectiv deschide garajul simplu și rapid. Practic doar apeși un buton, fie că este telecomanda, fie că folosești aplicația instalată pe smartphone. Avantaj în acest ultim caz este și faptul că poți deschide/închide ușa de garaj și dacă nu ești în apropierea acesteia.


Prețuri foarte bune

Până când să te intereseze costul, ar fi bine de verificat ce include oferta. Ușile de garaj de la Alexiana se diferențiază și prin faptul că sunt robuste și rezistente. Sunt mai mult decât panouri din oțel. Acestea sunt elvețiene, panouri de tip sandwich, umplute cu spumă de mare densitate, iar ceea ce te interesează să știi despre acestea este că vor izola termic și fonic. Sporești eficiența energetică, astfel încât nu ai pierderi de căldură din garaj. Sunt și elegante, mai ales că ai de ales din variante care imită lemnul spre exemplu, finisaje premium.

Pentru o estimare de cost, poți folosi calculatorul din pagina oficială. Estimezi astfel la ce sumă ai ajunge cu această ușă de garaj, în funcție de culoarea și dimensiunea dorite. Desigur, oferta personalizată este cea finală, cea care ține cont de măsurătorile efectuate la fața locului.
Măsurători care sunt efectuate gratuit, indiferent din ce oraș ești. De asemenea gratuite sunt soluțiile tehnice și servicii precum transportul.
Despre detalii și prețuri afli mai multe din pagina oficială.

Contact:
www.alexiana.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI