Farfurii de hartie – 24 idei creative de a realiza proiecte amuzante din ele

Farfurii de hartie – 24 idei creative de a realiza proiecte amuzante din ele

Daca nu puteti sa-i desprindeti pe cei mici din fata calculatorului, iata 24 de idei creative pentru a-i convinge pe nazdravanii vostri sa se joace realizand proiecte din farfurii de hartie.


Dupa cum bine stiti joaca celor mici trebuie sa fie in acelasi timp si distractiva dar mai ales educativa.  Activitatile pe care ei le desfasoara in gradinite trebuie continuate si acasa impreuna cu parintii lor tocmai pentru a le dezvolta indemanarea si dragostea pentru frumos. Nu mai vorbim de faptul ca vor fi foarte entuziasmati la gandul ca trebuie sa realizeze ceva si singuri, desigur sub indrumarea voastra. Mai stim dragi parinti ca este foarte greu sa-i smulgeti din fata calculatorului, desi uneori va este mai comod stiindu-i acolo cuminti fara sa va deranjeze de la treburile casnice pe care le aveti de facut. Dar nu ar fi bine sa-i tineti aproape de voi dandu-le proiecte de facut precum cele din articolul de astazi? Noi credem ca da. Nu mai vorbim de faptul ca sunt proiecte usoare pe care le poate face orice copil de gradinita.

Asadar daca aveti cumparate farfurii de hartie si le tineti pentru a le mai folosi si cu alta ocazie sau pur si simplu v-au ramas si nu stiti ce sa faceti cu ele, iata cateva idei creative din care sa va inspirati pentru a-i tine pe cei mici ocupati o buna bucata de vreme. Oricum celor mici le place sa decupeze, sa lipeasca sau sa picteze.

Iata cum din aceste farfurii de hartie cei mici pot realiza diverse animale domestice sau salbatice pe care ei le stiu din lumea inconjuratoare. In plus vor invata sa le recunoasca mult mai usor. Doar cu o foarfeca, putin lipici si cateva culori pentru a picta, pot realiza aceste proiecte destul de interesante pentru ei. Pentru inceput le puteti da sa realizeze proiecte mai usoare precum un pui de gaina, pentru ca mai apoi sa le poata face si pe cele putin mai complicate pentru varsta lor, cum ar fi de exemplu o pisica sau o broscuta.


Asadar daca sunteti in pana de idei si vreti noi proiecte pe care sa le poata realiza nazdravanii vostri, iata 24 de idei creative in articolul de astazi,  numai bune pentru ei.

farfurii de hartie

farfurii de hartie

farfurii de hartie

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

1

farfurii de hartie

farfurii de hartie

farfurii de hartie

farfurii de hartie

farfurii de hartie

farfurii de hartie

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI