Ferestre tip terasa pentru acoperis – Idei de mansardare

0
1737

Ferestre tip terasa pentru acoperis – Idei de mansardare

Terasa pe acoperis, iata cateva idei spectaculoase de mansardare a casei.


Nu intotdeauna proiectul unei case se potriveste cu viziunea noastra initiala si constatam la finalul constructiei ca ne-am dorit altceva, cand nu se mai poate face nimic de fapt. Ba spatiul locuibil este prea mare, ba prea mic sau nu avem suficienta lumina in casa si asa mai departe. De aceea ne-am gandit ca aceste idei practice de mansardare va vor ajuta in acest sens.

Despre ce e vorba? Despre ferestrele tip terasa pentru acoperis, ferestre care pot schimba semnificativ o incapere de la mansarda si reprezinta cea mai rapida modalitate de a adauga lumina naturala, impactul fiind unul spectaculos.

Asadar daca veti considera ca spatiul detinut la mansarda poate fi imbunatatit ca si design, iata cateva idei practice in acest articol. Bineinteles ca si costurile aferente unei astfel de modificari sunt ridicate, insa si confortul va fi pe masura.


Si cum in ziua de astazi exista o multime de firme care se ocupa cu astfel de lucrari, nu va fi greu sa obtineti cea mai buna oferta. Prezentati-le ideea si vor sti ce sa faca. Priviti!

terasa 2

terasa 3

terasa 4

terasa 5

terasa 6

terasa 7

terasa 8

terasa 9

terasa 10

terasa 11

terasa 12

terasa 13

terasa 14

terasa 15

terasa 16

terasa 1

via