Flori colorate, senzationale pentru curte, gradina sau balconul tau

0
263

Flori colorate, senzationale pentru curte, gradina sau balconul tau

Cu flori colorate poti decora, fara niciun dubiu, orice spatiu dintr-o curte, o terasa sau un apartament micut. Sunt frumoase, invioreaza locul si se potrivesc oriunde. Delimiteaza spatiile, coloreaza locul si sunt perfecte pentru orice gospodarie.


Florile, indiferent ca vorbim despre plante cataratoare, flori micute sau arbusti decorative, toate au un rol foarte important in viata noastra, dar si in gradina. Ingrijirea florilor este o activitate placuta, extrem de frumoasa. Ele ne ofera atat culoare, bucurie, dar sporesc si infrumusetarea curtii.

Alege plantele anuale

Plantele anuale isi desfasoara ciclul lor de viata intr-un singur sezon. Atat galbenelele, dar si albastrelele, panselutele, craitele sau carciumaresele, toate aceste plante sunt superbe, ideale pentru curtea ta.

Sunt plante anuale care infloresc, fac seminte, insa apoi mor. Anul viitor, va trebui sa le plantezi din nou pentru a te bucura de flori frumoase.


Carciumaresele sunt flori frumoase, rezistente, flori pe care iti recomandam sa le plantezi si tu in curtea casei tale. Se gasesc in nuante superbe, facandu-ti curtea mai frumoasa si mai colorata.

Carciumareasa, doamna eleganta care ne infrumuseteaza curtile pana toamna tarziu

Opteaza pentru florile perene

Spre deosebire de cele anuale, florile perene nu trebuie replantate in fiecare an. Ele traiesc mai mult si te bucura cu flori colorate pentru a avea o curte spectaculoasa.

Dintre florile perene putem enumera trandafirii, plante frumoase ce pot fi si cataratoare. De asemenea, narcisele sunt alte flori perene ce pot sa iti infrumuseteze gospodaria.


Garoafele, lavanda, zambilele si muscatele sunt si ele flori ce pot fi tinute in ghiveci sau in sol, flori colorate care iti fac curtea sau casa mai frumoasa.

Flori superbe, in culori frumoase si diferite forme pentru toata gospodaria

Flori pozitionate la ferestre, bucuria gospodariei tale

Cum aranjam florile la grilajul geamului nostru in moduri cat mai frumoase

Trucuri pentru plante crescute in ghiveci sanatoase si frumoase

Flori superbe pentru o curte absolut senzationala, in culori si miresme de vis

sursa foto: Pinterest