Suporturi pentru flori realizate din busteni, butuci si alte bucati de lemn

0
9851
suporturi pentru flori realizate din busteni

Suporturi pentru flori realizate din busteni, butuci si alte bucati de lemn

Apeleaza la ideile prezentate in acest articol pentru a iti construi singur propriile suporturi pentru flori realizate din busteni, butuci sau alte bucati de lemn. Galeria foto de mai jos te va ajuta sa te inspiri atunci cand vine vorba de construirea unor suporturi pentru florile tale, fara sa fii nevoit sa cheltuiesti bani.


Le poti pune impreuna pentru a realiza cele mai frumoase ornamente pentru gradina ta sau pentru curte.

Primul pas: Alegerea bustenilor

Bustenii pe care ii alegi din propria curte pot fi si unii ceva mai verzi. Acestia vor fi folositi, mai apoi, pentru a fi bagati pe foc. Opteaza pentru busteni de marimi aproximativ egale pentru a construi cu ei un tren haios. Un bustean mai mare poate fi folosit pentru a construi locomotiva, iar alti busteni mai mici pot fi folositi pentru a construi vagoanele trenului. Pentru a face rotile, foloseste discuri din lemn. De asemenea, nu uita sa realizezi si o sina din bucati de lemn drepte pe care sa le pozitionezi paralel.

Daca nu ai astfel de busteni, atunci te poti folosi de butoaie din lemn pe care sa le reciclezi.


Al doilea pas: Scobeste bustenii – Suporturi pentru flori realizate din busteni

Scobeste bustenii pentru a putea face loc inauntru florilor. Poti planta direct aici flori sau le poti pozitiona aici impreuna cu ghivecele lor.

Al treilea pas: Uneste bustenii

Bustenii pot fi uniti cu ajutorul unor bucati din lemn sau, pur si simplu, pozitionati unul in spatele celuilalt, ca un tren.

Al patrulea pas: Aranjeaza florile

Aranjeaza florile aici in functie de culori, dar si in functie de preferintele pe care le au in ceea ce priveste temperatura sau lumina. Vei avea suporturi superbe pentru florile tale.


sursa foto: Pinterest