Ghivece transformate in mascote amuzante – Afla de aici cum le poti realiza

Ghivece transformate in mascote amuzante – Afla de aici cum le poti realiza

Lucruri obisnuite, precum ghivecele din ceramica, si despre care stiam ca sunt potrivite doar pentru a sadi flori in ele, sunt ideale pentru a fi transformate in mascote amuzante, ornamente cu care ne putem decora gradina.


Transformam ghivecele din ceramica in mascote amuzante

Daca este toamna, asta nu inseamna ca este prea tarziu pentru proiecte creative de tip Do It Yourself. Ba dimpotriva. Putem spune ca este cel mai bun moment pentru refolosirea ghivecele care ne-au ramas de asta vara. Asadar, propunem sa ne aruncam o privire peste imaginile de mai jos si sa aflam cum le putem transforma in mascote amuzante.

mascote amuzante

Ce accesorii ne trebuie pentru confectionarea acestor mascote amuzante

Faptul ca principalele accesorii sunt ghivecele din ceramica, ne fac sa credem ca astfel de proiecte sunt ieftine dar si usor de realizat. Ieftine pentru ca nu trebuie sa cheltuim multi bani pe accesorii, iar usor de realizat pentru ca ne pun imaginatia la incercare. Daca ar fi sa enumeram si celelalte accesorii necesare, putem spune despre panza de sac, despre paiele uscate sau despre palariile haioase ca fac parte din multitudinea de accesorii fara de care nu am putea confectiona astfel de figurine.

mascote amuzante mascote amuzante

Cum punem accentul pe detalii

Spre exemplu, pentru a accentua expresia ochilor sau a gurii, putem folosi markere semipermanente. De ce semipermanente? Pentru ca putem corecta oricand liniile care nu ne-au reusit din prima incercare. Priviti!


Nu exista locuri in gradina pe care sa nu le putem infrumuseta cu figurine din ghivece. Ele pot fi expuse oriunde. In mijlocul gradinii, pe treptele de la intrarea in casa sau pe marginea aleilor.

Nu uitati sa le spuneti si prietenilor vostri despre aceste proiecte creative, cum altfel decat printr-un like and share!

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI